Agapé Gyülekezetek Közössége

2023-02-25 12:05:45

Az Agapé Gyülekezet a Magyarországi Baptista Egyház keretein belül jött létre. A kilencvenes évek közepétől önálló közösségként folytatjuk tevékenységeinket. Egyházunkhoz jelenleg 75 gyülekezet tartozik, ebből 30 roma közösség, valamint a határon túl is vannak gyülekezeteink.
A Szentírásban leírt értékeket tartjuk életünk és szolgálatunk zsinórmértékének és ezeket kívánjuk továbbadni embertársainknak is.
 
Az Agapé, egy aktív, folyamatosan cselekvő szeretetet jelent. Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy hűek lehessünk nevünkhöz.
Kérjük segítse munkánkat és támogasson adója 1 %-val.
Technikai számunk: 2130
 
Élelmiszer és ruhanemű adományok szétosztása
 

Küldetésünk

 
Célunk, hogy munkáljuk és erősítsük az országon belül és nemzetközi viszonylatban is a keresztény egyházak és gyülekezetek között lévő kapcsolatokat. Továbbá, hogy az országban lévő közösségeinkbe járó emberek, be tudják mutatni a körülöttük élőknek, az Isten ma is jelen lévő aktív szeretetét. Az Agapé Gyülekezetek Közössége ehhez nyújt segítséget, programjaival, képzéseivel.
Nagy szerepet tölt be szolgálatunkban a rászorulók segítése. Missziónknak köszönhetően országosan több mint 30 roma településen vagyunk jelen. Aktívan veszünk rész a rászoruló és hátrányos települések felzárkóztatásában, a társadalomból kivetettek felkarolásában, a roma kisebbség gondolkodásának és szívének az evangélium általi megváltoztatásában. Életviteli programokkal, a hívők tanítványozásával, és az arra alkalmasak vezetői képzésével segítjük őket.
 
Roma misszió (Roma Gyülekezetek plántálása)

 

Roma misszió (Roma emberek felkarolása)
 

Mire fordítjuk adója 1 %-át?

 
Szeretnénk bemutatni a teljesség igénye nélkül munkáink sokszínűségét:
  • Roma misszió (eseti és rendszeres adományok osztása szükségek betöltésére, felzárkóztatási segítség, képzések: életvezetési, munkakeresési, önfenntartóssági, identitásbeli stb.)
  • Szeretetszolgálat (szükségben lévők támogatása)
  • Házasságok fontosságának erősítése (férfi, női és házaspári alkalmak megrendezése)
  • Gyermek és ifjúság felé végzett munkáink (táborok, ifjúsági napok)
  • Élelmiszer és ruhanemű adományok szétosztása
  • Börtönmisszió
 
Szeretetszolgálat működtetése (ételosztás)
 
Tisztelettel kérjük, támogassa tevékenységeinket adója 1%-val és amennyiben rádobban a szíve munkáinkra, kérjük ajánlja Egyházunkat másoknak is, akik szintén rendelkezhetnek adójuk 1%-ról.
Név: Agapé Gyülekezetek Közössége
Technikai számunk: 2130
 
Egyházunk szorosan együttműködik a szervezetünk elválaszthatatlan részét képező Feltétel nélkül Közhasznú Alapítvánnyal (amelyet szintén megtalál az ado1szazalek.com oldalán).
Tisztelettel kérjük segítse munkánkat adója 1%-val a civil szervezetekre vonatkozó felajánlásával is.
Adószám: 18869554-1-43
 
További információt honlapjainkon talál:
Agapé Gyülekezetek Közössége: agapegyulekezet.hu
Feltétel nélkül Közhasznú Alapítvány: feltetelnelkul.eu
 
###ROADBLOCK1###