Bemutatkozás


Hisszük, hogy mindenki életében van, legalább egy olyan Magyarországhoz kötődő emléke vagy használati tárgya, amit szeret és büszke is rá! Egyesületünk tagjai és támogatói segítségével, ezeken keresztül kívánjuk felhívni a figyelmet megannyi más értékre, ami mellett eddig esetleg Te is elsétáltál!

Mire gyűjtünk?


A sokak számára még ismeretlen hazai értékek bemutatására, vállalkozások arculatának, piacképes, a mai kor elvárásainak megfelelő megjelenítésének kialakításának támogatására.

 

  • Modern, mai, a fiatalok – tehát a MI generációnk – számára korszerű, fogyasztható, lendületes módon kívánjuk becsomagolni, helyzetbe hozni a magyar termékeket, azok előállítóit
  • Nem a nemzetközi márkák ELLEN, hanem a magyarok MELLETT pozícionáljuk magunkat
  • Filozófiánk: azt támogatjuk, amely visszanéz a múltba, onnan merít, de van benne valami új, innovatív. Tehát ettől nem lesz poros, vagy értelmezhetetlenül posztmodern,”gyökértelen”.
  • Politikától teljesen függetlenek vagyunk: azt gondoljuk, hogy a magyar termékek, védjegyek, az innováció, a hagyományaink és újításaink kérdésköre nem lehet bal vagy jobboldal kérdése, ez valóban össznemzeti ügy

Mire használtuk fel?


Létrehoztuk a legnépszerűbb, ma már több mint 128 ezer rajongót számláló, magyar termékeket bemutató Facebook oldalt. 2009.12.16.

Az elmúlt évek alatt ez lett az egyik legnépszerűbb magyar termékeket bemutató híroldal, a Magyar Termék Online és a hozzá tartozó Magyar Termék Facebook oldal.

Tudomásunk szerint ez az egyetlen civil szervezet által üzemeltetett tematikus hírportál.
Egyedüli civil szervezetként nyújtunk lehetőséget a magyar termékek gyártói számára, hogy támogatásainkat a népszerűsítésére, vállalkozásuk bemutatására fordítsuk.
Szervezetünk első, saját szervezésű és lebonyolítású kampányát már az előtt ismertté tette, hogy a www.magyartermekonline.hu elindult. A kampány sikerét bizonyítja, hogy oldalunk és Facebook-csoportunk egyik védjegyévé vált, amelynek segítségével kiemelt felületen tudjuk bemutatni a figyelmünk középpontjába került magyar termékeket és szolgáltatásokat. A kampány neve: "Ajándékozz magyar terméket!"
A jövőben kívánjuk bevezetni az MTO védjegyet. Ennek használatát a vásárlók értékelései alapján kaphatják meg azon vállalkozások, akik egyesületünk által támasztott feltételeknek megfelelnek és erről a valós fogyasztók is folyamatosan pozitív visszajelzéssel nyilatkoznak.

 

 


Képgaléria

Videó