Bemutatkozás


Küldetésünk – Társadalmi szerepvállalásunk

Alapítványunk a már több településen, valamint szabadidős rendezvényen tesztelt és bizonyított, pénzügyi intelligenciát és kézzelfogható nyelvi képzést adó programot ajánl országosan, mellyel a fiatalok pénzügyi és idegen nyelvi tudásának fejlődését kívánjuk támogatni.

Célunk: Alapítványunk célja a fiatalok kezdő lépéseinek támogatása egy sikeres felnőttkor megvalósításához, melynek érdekében oktatást-ismeretterjesztést nyújtunk pénzügyi és idegen nyelvi területeken, nemzetközi kapcsolatokat alakítunk ki, elősegítjük, támogatjuk, és e témakörben kiadványokat készítünk. Célunk továbbá a megvalósítást segítő eszközök felkutatása, támogatások igénybevétele és nyújtása.

Fontosnak tartjuk, és kitűzött célunk között szerepel az is, hogy különböző pályázatokat, ösztöndíjakat hirdessünk meg gyermekeknek. A felsoroltakon felül célunk minden olyan területen való ismeretátadás a tizenévesek számára, amelyek az életben való sikeres boldogulásukhoz szükséges készségek fejlesztését tartalmazzák, akár mozgásról, művészetről, háztartástanhoz kapcsolódó témakörökről legyen is szó.

Mire gyűjtünk?


Támogatásukkal a PÉNZMÁGNES Alapítvány rendszerén belül a fiatalok számára lehetővé tesszük, hogy elsajátítsák a pénzügyi műveltség alapjait, hogy értékteremtő, magukért felelősséget vállaló felnőttek váljanak belőlük.

 

Mi játékosan, tapasztalati úton tanítjuk meg a gyerekeknek azt a mai életben elengedhetetlen információt, amit jelenleg sajnos nem kapnak meg az oktatási intézményekben. Az iskolapadból kikerülve óriási fontossággal bír az egyén pénzügyi intelligenciája ahhoz, hogy boldoguljon mindennapjaiban, pénzét tudatosan kezelje és sikereket érjen el életében.


Mire használtuk fel?


Fiataloknak szervezünk pénzügyi intelligenciát fejlesztő kurzusok, nyári táborokat, valamint egészség tudatos kurzusokat. Ezekről bővebb információt weboldalunk találnak az alábbi weblap címen: https://penzmagnes.hu/programjaink/