Május 3-án 24 órakor lezárult a „szavazz a legjobb adó 1% kampányra” címmel indított nyereményjátékunk. A nyertes szervezet a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány. A kisorsolt játékosok nevét is itt nézheti meg. Köszönjük, hogy szavaztak!
 
Április 1-jén indult az szavazás, amelyben olvasóink dönthették el, hogy 2015-ben melyik a legjobb 1%-ra buzdító kampány. Szavazni május 3-ig lehetett, a nyerteseket pedig május 4-én sorsoltuk ki.
 
A játékban 49 szervezet indult és közel 13 ezren szavaztak. Több mint 6 ezer szavazattal nyert a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány. Ezúton is szeretnénk gratulálni a győztesnek! Nyereménye: 250.000 ezer Ft értékű marketingkampány, amit az Adó1százalék.com portálon használhat fel
 
A szavazók között 3 értékes ajándékot sorsoltunk ki (3 különböző személy között).

 

A nyertes szavazók:

 
1. helyezett: Kopasz Magdi: Hotel Wellamarin****superior szállásutalvány: 2 éjszaka 2 fő részére félpanziós ellátással (felhasználható: 2016. március 25., előzetes időpont egyeztetéssel a szállodával).
2. helyezett: Szántai László:  Exkluzív High-Care kezelés 30.000 Ft értékben (felhasználhatóság: 2015.06.30)
3. helyezett: Szegedi István:  Páros belépő a Winelovers rendezvények egyikére. Az utalvány 2 fő részére szól, amely a 2015-ös évben használható fel a Pezsgő Szalon, Olaszrizling Október és Bordó Blend rendezvények egyikére.
 
A nyertesek nevét a Facebook oldalunkon is közzétettük és e-mailben is felvesszük velük a kapcsolatot.
 
Köszönjük a pályázatokat és a szavazatokat!