Bemutatkozás


BÁTOR TÁBOR ALAPÍTVÁNY.
Újraindítjuk az életet. Már csak 1% kell. 

Adószám: 18107913-1-41

 „Az orvosok az életemet adták vissza, a Bátor Tábor az életkedvemet!” (Dóri, egy táborozónk)

A SZERVEZET CÉLJAI

A Bátor Táborban 2001 óta életeket változtatunk. Sorsfordító élményeket nyújtunk a súlyosan vagy krónikusan beteg gyerekeknek és családjainknak, illetve azoknak a családoknak, akik elvesztették gyermeküket. Nevetést viszünk a kórházi ágyak mellé, online programjainkon keresztül pedig az otthon falai közé is. Hisszük, hogy a felhők felett mindig süt a nap.

JELENLEGI TEVÉKENYSÉGEK
 
2023-ban már több, mint 3.000 súlyosan és krónikusan beteg gyereknek és családtagjaiknak adtunk erőt a gyógyuláshoz, önbizalmat az élethez.

ELMÚLT ÉVEKBEN ELÉRT EREDMÉNYEK

2001 óta élményterápiás programjainkkal már több mint 20 000 súlyosan beteg gyereknek és családjának adtunk erőt a gyógyuláshoz, bátorságot az újrakezdéshez. A Yale Egyetemmel végzett közös kutatás is megerősítette, hogy a Bátor táboros élmények hatására táborozóink több mint 2/3-a magabiztosabb lett, bátrabban vágott bele új kalandokba, tért vissza a betegség előtti életébe. 
Amikor a járvány miatt a Bátrak nem jöhettek el a táborba, a tábor ment el a Bátrakhoz! Táboraink mellett kórházi és iskolai programjainkat is sikeresen átültettük az online térbe, a Digitális Bátor Tábor kapui pedig mindenki előtt nyitva állnak.
 

Adományozóink és az 1% felajánlók segítségének köszönhetően mindezt ingyen nyújthatjuk. Már 20 éve.  

Kérjük, támogasd Te is a Bátor Tábort adód 1%-ával, hogy minél több beteg gyerek életét indíthassák újra. 

Adószám: 18107913-1-41
TÁMOGATÓI SZÁMLASZÁM: 10918001-00000015-88740016

TUDJ MEG RÓLUNK TÖBBET:
www.facebook.com/batortabor 
https://batortabor.org/hu/tamogass/egyszazalek/

Mire gyűjtünk?


Újraindítjuk az életet. Mi készen állunk, hogy akár online programjainkon, akár a táborban is életeket változtassunk. Már csak Rád van szükségünk. Hozzáteszel 1%-ot?
 

Mire használtuk fel?


Évente több, mint 3000 súlyosan beteg gyereknek és családjának adunk bátorságot tábori, kórházi és online programjainkon. 

 


Képgaléria

Videó