Bemutatkozás


A Rex Alapítvány küldetése

Alapítványunk az ember és az állatok harmonikus együttélésének biztosítását, a felelős állattartásra való nevelést, a kóbor állatok létszámának csökkentését, valamint  az állatok szenvedésének megakadályozását tűzte ki célul.
 
 
Mindennapi feladatunk egy civilizált színvonalú állatvédelmi szolgálat fenntartása nyilvános állatvédelmi irodánk, állat-örökbefogadási központunk és állatmentő szolgálatunk  működtetése révén. Alapítványunk telephelye egy többfunkciós létesítmény - a Budapesti Állatvédelmi és Természetvédelmi Élménypark - rövid nevén Állatsziget - mely egyaránt szolgálja az állatvilág jobb megismertetését, a helyes állattartási kultúra kialakítását,  és  a környezettudatos magatartás népszerűsítését.
 

 

Alapítvány működése, tevékenysége:

A Rex Alapítványnál évente több mint ezer kutyát és macskát mentünk meg, ivartalanítunk és adunk örökbe. Szemléletformáló programjainkon pedig sok ezren sajátítják el a felelős állattartás alapjait. Kérjük, vegyen részt Ön is ebben a misszióban! Adója 1%-nak felajánlásával segítsen, hogy közösen tudjunk fordítani a bajba jutott állatok sorsán!
Köszönjük négylábú védenceink nevében is!
 
Nyitva tartás: keddtől vasárnapig 10 – 16 óra között.

Mire gyűjtünk?


A Rex Kutyaotthon Alapítvány 25 éve csökkenti a kóbor állatok létszámát állatmentés, állat-örökbeadás, ivartalanítás és szemléletformálás segítségével. Tizenhárom éve nyitotta meg kapuit állatvédelmi központunk, a Rex Állatsziget, ahol kutyamenhely, macskamentő- és vadállatmentő állomás is működik. A megnyitás óta több mint 8000 négylábú került szerető gazdához, és az oktatóprogramunkon közel 20 000 kisdiák vett részt!
Állatmentő missziónkat csak az Önök segítségével folytathatjuk. Amennyiben egyetért céljainkkal, kérjük, ajánlja fel adója 1%-át a Rex Kutyaotthon Alapítvány javára, melyet adóbevallásával együtt vagy külön, postai úton vagy személyesen, esetleg az NAV által készített egyszerűsített adóbevallásával elektronikusan is megtehet.

Mindez Önnek semmibe sem kerül, viszont számtalan életet menthet meg vele!

Amennyiben nem áll módjában adója 1%-ával rendelkezni számunkra, önkéntesként, örökbefogadóként vagy támogatóként is segítheti törekvéseinket.


Képgaléria