Bemutatkozás


Veled együtt sikerül! – Te és a WWF Magyarország

Ha ma körülnézünk a Föld nevű bolygón, sajnos már nem azt a sokszínű édent látjuk, ami akár csak pár évtizeddel korábban létezett. A XX. század közepétől az emberi tevékenység mértéke exponenciálisan nő, a természet, és vele minden erőforrás, amit az emberek számára biztosít, egyre nagyobb veszélybe kerül, miközben a gerinces állatfajok populációi 1970 óta 58%-al csökkentek. Ma már a Föld számos pontján az emberek is a pusztuló természet áldozatává válnak.

 

A helyzet drámai, de ha összefogunk, együtt változtathatunk! Veled együtt az elmúlt 25 évben számos sikert és eredményt értünk el (erről egy színes összefoglalót itt találsz), amiért ez úton is köszönjük támogatásodat! Büszkék vagyunk rá, milyen sokan álltak és állnak mellénk, hogy velünk együtt hisznek céljainkban.

Munkánk azonban nem ért véget, millió feladat vár még ránk, aminek örömmel állunk elébe! A hazai természetvédelem számos kihívással és gyakran nehezítő körülményekkel néz szembe, éppen ezért nagyon fontos, hogy a következő 25 évben is maximális fordulaton pörögjünk. A WWF Magyarország csapata tudja: az összehangolt, megfontolt, és szakmailag pengeéles szakmai stratégiák, a szilárd elköteleződés és sikeres hatásgyakorlás együttállása nélkül nem tudjuk a borús jövőképet megváltoztatni.

 

A hazai vizesélőhelyek, természetes erdőségek és erdei élőhelyek megőrzése mellett a természetközeli erdőgazdálkodás, a fenntartható mezőgazdaság és vidékfejlesztés népszerűsítésén is dolgozunk. Emellett kiemelt figyelmet fordítunk az éghajlatváltozás hatásainak csökkentésére, és a környezettudatos szemlélet minél szélesebb körű elterjesztésére. Rendületlenül hiszünk benne, hogy együtt lehetséges egy olyan jövőt építenünk, amelyben az emberiség és a természet harmóniában él egymással. Bízunk benne, hogy idén és a jövőben is megtisztelsz minket bizalmaddal. Nyilatkozz az 1%-odról, hogy mi továbbra is odatehessük a maradék 99-et!

Támogasd adód 1%-ával a WWF Magyarország természetvédelmi munkáját! Adószámunk: 18226814-2-42

 

Tudj meg többet eddig elért sikereinkről! és Ismerd meg futó projektjeinket!

 

 

Videó