Idén is elindítjuk tavaly már nagy sikert aratott nyereményjátékunkat. A játék során olvasóink dönthetik el, hogy melyik a 2016-os év legjobb adó 1%-os kampánya. A játékosok között 3 értékes nyereményt sorsolunk ki, míg a nyertes szervezet nagy értékű reklámkampányban részesül. Voksolj!
 
 
Az Adó1százalék.com idén is elindítja a tavaly már nagy sikert aratott nyereményjátékát – „Keressük a legjobb adó 1% kampányt” címmel. Április 15-től kezdődik a szavazás, ahol olvasóink dönthetik el, hogy a civil szervezetek által beküldött 1%-os felajánlásra buzdító reklámkampány közül, melyik a legjobb!
 
Szavazni az alábbi linken keresztül lehet: http://ado1szazalek.com/jatek
 

Mi a nyeremény?

A szavazók között 3 értékes ajándékot sorsolunk ki (3 különböző személy között):
 
1. Hotel Wellamarin****superior szállásutalvány: 2 éjszaka 2 fő részére félpanziós ellátással. Az utalvány felhasználható 2016. december 23-ig a főszezon, kiemelt időszakok és ünnepek kivételével.
 
2. Bevezetés a borkóstolásba tanfolyam a Borkollégiumban. Az utalvány 2016. december 31-ig használható fel. Beiratkozás a szabad helyek függvényében, részletek és jelentkezés: www.borkollegium.hu/bevezetes-a-borkostolasba
 
3. Páros belépő a Winelovers rendezvények egyikére. Az utalvány 2 fő részére szól, amely a 2016-ban használható fel a Pezsgő Június, Olaszrizling Október és Bordói November rendezvények egyikére. Részletek és időpontok: www.winelovers.hu
 
Az a szervezet pedig, amely a legtöbb szavazatot kapta nettó 250.000 Forint értékű reklámkampányt nyer az Adó1százalék.com-on.
 

Játékszabály:

A Játékosok a pályázati oldalon található adó 1%-os kampányképekre és videókra szavazhatnak. Egy játékos egy email címmel, csak egy alkalommal szavazhat. A szavazat elküldése név és email cím megadásához kötött, amely alapján a Játék végén értesítjük a nyerteseket.
 

A Szavazás vége:

A Játékosok 2016. május 15. 24 óráig szavazhatnak.
 

Eredményhirdetés

2016. május 16. (14 óra). A nyertes emailben értesítjük, valamint az Adó1százalék.com Facebook oldalán bejegyzés formájában kihirdetjük a nevét. 
 

Mely szervezetek indultak idén?

Idén április 13-ig nevezhettek a szervezetek a nyereményjátékba, összesen 30 videós és képes kampány indult a versenyben. Minden olyan szervezet jelentkezhetett, amely fogadhat 1%-os felajánlást; ez lehet egy civil egyesület vagy alapítvány, egy egyház vagy egy kiemelt költségvetési előirányzat is. Olyan szervezetek nevezhettek, amelyek 2015-ben vagy 2016-ben képes vagy videó kampánnyal rukkoltak elő a felajánlás elősegítésére. Lehetett nevezni tehát egy tavalyi vagy egy idei évben készült kampánnyal is. Minden szervezet csak egy kampánnyal indulhatott.
 
Segíts szavazatoddal egy szervezetet, alapozd meg a szervezet jövő évi reklámkampányát, és jutalmazd meg magad egy kényeztető utazással! Szavazz
Szerző
Ivanyos Judit