A vírus miatt a tábor kapui most zárva maradtak, a táborozók számára pedig újraa falak jelentik a nagyvilágot. De a Bátor Tábor már megtanulta a gyakran kórházi pizsamában rejtőző szuperhőseitől, sosem szabad feladni! Ha a Bátrak nem mennek a táborba, a tábor megy el a Bátrakhoz! Digitális Bátor Táborépül, aminek első állomását a tesók és családjaik már ki is próbálhatták.
 
„Nagyon jó ötlet, hogy ha egy hétvégére nem is lehetséges, egy nagy játék erejéig mégis összehozzák a tavaszi turnusokba jelentkezett családokat. Andrist és Lilit teljesen bevonzotta a piramisok világa. Lelkes régészlányok és lelkiismeretes múmiákdolgoztak a rejtélyek megoldásán, ugyanúgy nevettünk, mint annak idején a táborban”-mesélte Judit.
 
A Digitális Bátor Tábor nem csak formájában különleges: újdonság, hogy nem csak a súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak kínálnak felejthetetlen közös programot, hanem bárkinek, aki szeretne kikapcsolni a hírek nyomasztó áradatából és két órára csak az önfeledt játékra koncentrálni.
 
Ahhoz, hogy felépülhessen egy, a hatvani táborhelyhez hasonló online világ, a Te segítségedre is szükség van! Jó hír, hogy most két perc alatt, pénz nélkül lehetsz a Bátrak megmentője!
 
Adj hozzá egy virtuális téglát adó 1%-oddal a Digitális Bátor Táborhoz és segíts, hogy minél több otthonba elvihessék a nevetést!