Bemutatkozás


Mi történik a személyi jövedelemadód egy százalékának felajánlásával az SOS-nél?
 
Magyarországon több, mint 23.000 gyermeket ért olyan súlyos trauma, amely miatt ki kellett emelni őket vér szerinti családjukból.
 
Az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa azért jött létre, hogy otthont és szeretetet nyújtson a vér szerinti családjukat nélkülözni kényszerülő gyermekeknek.
 
 
Fontosnak tartjuk, hogy hasonló körülmények között nőjenek fel, mint azok a társaik, akik stabil családi háttérrel vághatnak neki az életnek. Az SOS gyerekek családi házakban élnek nevelőszülők biztonságot adó szeretetében.

Egy átlagos adó 1% felajánlásból egy pszichológus egy órai munkáját tudjuk biztosítani egy gyermek számára, amely az átélt, súlyos traumák feldolgozását segíti.
 
 
Sikereink
 
Közel 400 gyermekről és fiatalról gondoskodunk, akik az SOS-ben újra szerető és biztonságos otthonban élhetnek. Több mint 150 gyermek vér szerinti testvérével maradhatott, így ők – bár szüleikkel már nem élhetnek együtt – továbbra is egy családban nőhetnek fel.
A gyermekek óvodába, iskolába járnak, sokan felsőfokú tanulmányokat folytatnak, mások szakmát szereznek.
Sok gyereknek lett jobb a sorsa támogatóink által – és a feladat továbbra is óriási. Kérjük, támogasson bennünket adója 1%-ával, és segítsen, hogy minél több gyermek gondoskodó családban és biztonságos otthonban nőhessen fel.
 
SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa adószám: 18258772-2-43
 
Még több infó: Facebook oldalunkwww.sos.hu

Mire gyűjtünk?


Azért dolgozunk, mert hisszük: minden gyereknek joga van biztonságos, szerető otthonban felnőni!
Hivatásunk, hogy gondoskodó családot és új esélyt adjunk a kiszolgáltatott gyermekeknek.
 
Tegyünk értük együtt!
 
 

Képgaléria

Videó