Idén is elindítja az Adó1százalék.com a tavaly már nagy sikert aratott nyereményjátékot. Nemsokára kezdetét veszi a szavazás, ahol olvasóink dönthetik el, hogy 2016-ban melyik a legjobb 1%-os kampány. A nyertes szervezet nagy értékű reklámkampányban részesül. 
 
 
Az idei évben is elindítja az Adó1százalék.com a 2015-ben már nagy sikert aratott játékot. Április 15-től kezdődik a szavazás, ahol olvasóink dönthetik el, hogy a civil szervezetek által beküldött 1%-os kampányok közül melyik a legjobb. A nevezés már elindult.
 

Kik nevezhetnek a játékba?

A nyereményjátékba minden olyan szervezet nevezhet, amely jogosult az 1%-os támogatások fogadására, ez lehet egy civil egyesület, alapítvány, egyház vagy egy kiemelt költségvetési előirányzat is. Olyan Szervezetek jelentkezését várjuk, akik 2015-ben vagy 2016-ban képes vagy videó kampánnyal buzdították felajánlóikat. Fontos azonban, hogy egy szervezet csak egy kampánnyal nevezhet – egy videós vagy egy képes reklámmal.
 
Szeretnénk felhívni a Szervezetek figyelmét, hogy érdekes, figyelemfelkeltő és igényesen kidolgozott reklámanyagokat érdemes küldeni, amelyeket 1%-os kampányuk során használnak, és akár más csatornákon (plakát, TV, Youtube) is szerepeltetik.
 

Hogyan tud nevezni a szervezet?

A Szervezetek 2016. április 13. 24 óráig az Adó1százalék.com pályázatbeküldő oldalán keresztül nevezhetnek. A nevezés során 1 darab kép feltöltésére vagy 1 darab videó megadására van lehetőség. A pályázatnak reklámértékkel kell bírnia és valamilyen marketingüzenetet kell közvetítenie az olvasók felé (pl. reklámfilm, plakát, stb.). 
 

Mi a nyeremény?

A nyertes Szervezet 250.000 Ft értékű marketing kampányban részesül, amelyet az Adó1százalék.com portálon használhat fel, a médiaajánlatban található megjelenési lehetőségekre. A nyeremény 2017. április 1-ig történő megjelenésre használható fel, előre egyeztetett időpontban. 
 

Eredményhirdetés:

Az eredményhirdetés 2016. május 16-án (14 órakor) történik az Adó1százalék.com Facebook oldalán keresztül, a nyertes Szervezetet emailben is értesítjük.
 

Hatalmas az érdeklődés

A szavazás 2016. április 15-én indul. A szavazás során a Játékosok dönthetik, hogy – a beküldött képek és videók közül  melyik a legjobb 1%-os kampány.
 
Mindenképpen érdemes nevezni, mivel a tapasztalatok szerint hatalmas az érdeklődés, ezáltal a Szervezet ismertebbé és népszerűbbé válhat a felajánlók körében. Először 2015-ben indította el a játékot Adó1százalék.com. Tavaly 49 szervezet nevezett, és közel 13 ezren szavaztak, végül több mint 6 ezer szavazattal nyert a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány
 

Tovább a nevezéshez: http://ado1szazalek.com/nevezes

Szerző
Ivanyos Judit