Bemutatkozás


Civil álatmentők vagyunk, kidobott, beteg ápolásra szoruló állatok befogadásával, ápolásával foglalkozunk.

Célunk az, hogy mielőbb gazdit találjunk menhelyünk kis lakóinak.

Nemcsak kutyákat, hanem más állatokat is fogadunk elsősorban Hernádon, és környékén, alkalmanként országosan is.

Alapítványunk macskákat egyenlőre nem tud sajnos fogadni, de célunk, hogy a jövőben a bajba jutott cicákon is segíteni tudjunk. Menhelyünkön altatás nincs, csak élettel összeegyeztethetetlen betegség esetén. Többnyire telt házzal üzemelünk.

Elsődleges célunk a bajba jutott állatok mielőbbi gazdásítása, gondoskodunk róla, hogy az állatok szerető közegbe kerüljenek, ahol törődnek is velük. Amíg ez nem történik meg mi is igyekszünk megbízható, szerető közeget teremteni négylábú lakóink részére.

 

Régi telephelyünkön jelenleg több állatfajta él, akik szintén mentettek, de nem örökbefogadhatóak, illetve különleges tartást igényelnek. 

 

Mire gyűjtünk?


Rengeteg tervünk van, de jelenleg az a cél, hogy ne csődóljön be a menhely és ne szűnjön meg, 150 kutya otthona a válság és az áremelések miatt. 
 
150 kutya számít rád!
 
 
Régi telephelyünkön jelenleg több állatfajta él, akik szintén mentettek, de nem örökbefogadhatóak, illetve különleges tartást igényelnek. 
A menhely címe: Táborfalva, Kecskeméti út 4. 57-es kilométerkő
 
 

Mire használtuk fel?


Bizonyára sokan értesültetek róla, hogy jószívűemberek közös adakozásából, tehát adományokból egy európai színvonalú, új menhelyünk létesült Táborfalván, ami minden uniós követelménynek megfelel és engedéllyel rendelkezik.

Így 150 kutyának tudunk átmeneti otthont biztosítani gazdásodásig. Karantén, fürdőszoba, melegedő áll rendelkezésre a sérült, benti tartást igénylő kutyák számára. A kinti hatalmas területen agility pálya és csúzlis labdakilövő szórakoztatja a játszani szerető mentvényeinket. Nem titok, hogy szeretnénk egy rehab, fiziós részleget is majd medencével, illetve a házban, az emeleten egy irodát is.
 
Adószám: 19187767-1-13 

Képgaléria