Bemutatkozás


2024: 24 éves a NOÉ! Üdvözöljük Önt, mint tisztelt Támogatónkat, vagy leendő Támogatónkat!

 

A Noé Állatvédő Alapítvány immár 24 éve dolgozik az állatvédelem területén. Elkötelezett állatvédők és állatorvos összefogásával alakult elsősorban a rászoruló állatok védelmében.Fennállásunk óta több száz kutya, cica és sok madár került megmentésre. Egy fizetett alkalmazottunk van, mindenki más munka mellett látja el lelkesen nemes és örömmel vállalt  állatvédelmi feladatát. Nálunk nincs luxusiroda, luxusautó, luxusutak, csak a mentett állaltkáink jólléte számít.
 
Az állatmentés mellett egyre nagyobb szerepet kap munkánkban a megelőzés pl. ifjúsági oktatótevékenység, több milliós értékben ivartalanítási programok szervezése, chipezés támogatása, valamint az utógondozás.
 
 
 
A napjainkban egyre inkább elharapódzó, sőt hírhedté váló ( pl. deteki eset) durva bűnelkövetések sajnos nem kímélik a teljesen védtelen állatvilágot, a vadon élő és a velünk élő háziállatainkat  sem. Sajnos ide kell sorolnunk a hobbivadászatot. Ennek részleteit aki megismeri, örökre ellene lesz a szórakozásból való állatgyilkolásnak.
 
Létezik ugyan hatályos állatvédelmi törvényünk, ami pont annyit ér, amennyit betartatnak belőle. Ez pedig nagyon kevés!!
Ha kapnak is az elkövetők büntetést, az többnyire csekély pénzbüntetést jelent.
Társadalmunkban ugyanakkor megvan az igény a szadista , állatok ellen irányuló és többnyire az állat halálával, megnyomorodásával végződő brutalitás szigorú elítéltetésére.3
 
JELMONDATUNK 2024-BEN: BÖRTÖNT AZ ÁLLATKÍNZÓKNAK!!!
 
 
 
Ezt a szinte elementáris igényt felkarolta A NOÉ Állatvédő Alapítvány is, és 2024 ÉV KIEMELT FELADATÁVÁ EMELTE AZ ÁLLATOK JOGAINAK ERŐTELJESEBB VÉDELMÉT.
ALAPÍTVÁNYUNK JELMONDATA:  "RÁCS MÖGÉ AZ ÁLLATKÍNZÓKKAL!"
 
Ezt a célt is -akár a többit- sikeresen társadalmi összefogással valósíthatjuk meg!
Petíciókkal, helyi politikusok, iskolák megnyerésével, összefogva a polgárőr egyesületekkel és a rendőrséggel is.
Örvendetes, hogy egyre több Önkormányzat áll konstruktívan, segítőkészen
Ugyanakkor az egyén példamutatás szerepe nélkülözhetetlen.
Segítse munkánkat egy állataival jobban bánó Magyarországért!
 
Ne feledje: az állatkínzók köztünk járnak. Ma állatainkkal kegyetlenkednek, ha hagyjuk, gyerekeink is sorra kerülhetnek!
 
Alapítványunk a NAV által bevizsgált, 24 éve törvényesen működő civilszervezet, mely kizárólag a befolyó 1 %-ból látja el feladatait. KÖSZÖNJÜK SEGÍTSÉGÉT!
 

Mire gyűjtünk?


Célunk a fentebb  leírt tevékenységek minél eredményesebb, színvonalas végrehajtása.
Szervezetünk a megvalósításához EGYETLEN ANYAGI FORRÁSKÉNT AZ SZJA  EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁBÓL BEFOLYÓ összeggel  és az önkéntes munkabeli felajánlásokkal gazdálkodhatat.
 
Tekintve, hogy az adománygyűjtést is a multik és ügyeskedők kezdik uralni anyagi fölényük birtokában, különösen meg kell becsülnünk a részünkre érkező 1 % utaltatását.
Köszönjük Önöknek is, valamint, ha ismerőseiknek is ezt ajánlják.

 

Facebook- és weboldalunkon is további információkhoz juthatnak tevékenységünkről, megköszönünk minden kedvelést,ami szívből jön. Örülünk, ha oldalunk követője lesz.

 
Tisztelettel:  Noé Állatvédelmi Alapítvány, 2024.02.11.
 
 

Mire használtuk fel?


Felhasználása a célkitűzések szerint történt: élelmezés, orvosi ellátás, szállítás, felvilágosító anyagok előállítása és terjsztése. Állatszállítás, ivartalanítások, chipezés.

 

 

 


Képgaléria