Bemutatkozás


A BEAGLE-ért Közhasznú Egyesület legfontosabb feladata a Beagle fajta védelme Magyarországon. A kóbór beaglek közvetlen mentése, a menhelyekre, gyepmesteri telepre került Beaglek segítése, átvétele mielőbbi gazdához juttatása, kutatólaborokból szabaduló Beaglek rehabilitációja, szerető családokba örökbeadása. Minden fórumon ismertetjük a felelős állattartást és népszerűsítjük az ivartalanítást.

 

 

2017 óta menhelyet üzemeltetünk amihez 2020 óta egy rehabilitációs központ is tartozik. 2020 óta 102 ! kísérlti Beagle szabadult a segítségünkkel ,ők mindannyian a gondozásunkba kerültek.. Minden kutyusunk orvosilag a legmagasabb szinten ellátott, ivartalanított, minden tulajdonságukat ismerjük. Sok esetben nyagi támogatást nyújtunk a menhelyeken, gyepmesteri telepeken lévő Beaglek ivartalanításához, orvosi ellátásához. Szervezetünk rendszeresen részt vesz országos, és helyi rendezvényeken, ahol felvilágosító munkát végez. Iskolákban tartunk rendszeresen felelős állattartásra nevelő foglalkozásokat.

 

Mire gyűjtünk?


A Beagle fajta régóta töretlenül népszerű Magyarországon, ezért sajnos a mentésre szoruló Beaglek száma is nagy. 
2017 óta menhelyet üzemeltetünk valamint egy Rehabilitációs Központot ahol a laborokból szabadult és a rossz állattartásból kiemelt Beaglek rehabilitációja is zajlik.
Működési költségeinkhez és a mentéseknél felmerülő, illetve az orvosi költégekhez kérjük a támogatásukat.
 

 

Weboldal: www.beagle-fajtamentes.hu

Facebook oldal: www.facebook.com/beaglefajtamentes

Adószámunk: 18644973-1-06


Mire használtuk fel?


Szervezetünk 2009-ben alakult, azóta sikerült a közhasznú minősítést megszereznünk és megtartanunk. Az elmúlt években közvetve, vagy közvetlenül több ezer Beaglen segítettünk. Több száz Beaglet közvetlen életveszélyből mentettünk ki.
2020 óta 102 laborból szabadult Beagle került a gondozásunkba ami Magyarországon eddig példa nélküli. A menhelyek és gyepmesteri telepek ismerik a fajtamentés munkáját és számítanak a segítségünkre. A lakosság körében ismertté váltunk, akik nagy számban kérnek tőlünk segítséget és tanácsot. Céljainkat fokozatosan valósítjuk meg. Még nem értünk ennek a folyamatnak a végére. Hatalmas terveink vannak a jövőre nézve.

Képgaléria

Videó