A Magyar Katolikus Egyház egyből segít! Hitéleti és társadalmi szolgálatával mindenkihez szól, segítséget nyújt a közösségi élet, az oktatás, a nevelés, a család terén, de az egyedül élők mindennapjaiban is.
Sok olyan helyzet adódik, amikor anyagi eszközökre is szükség van a hatékony segítséghez. Ehhez Ön is hozzá tud járulni személyi jövedelemadója egy százalékának felajánlásával, még ha a figyelembe vett kedvezmények miatt a ténylegesen fizetendő SZJA akár nulla forintra csökken.
 
A második 1% felajánlására figyelmükbe ajánljuk a Katolikus Központi Alapítványt, amely a nehéz anyagi helyzetben lévő, 9-12. osztályos, katolikus vallású középiskolás diákok és főiskolai, egyetemi hallgatók tanulmányait ösztöndíjjal támogatja, immáron több mint tizenöt éve.
 
A Katolikus Központi Alapítvány idén is kéri mindazokat, akik céljaival egyetértenek, hogy ajánlják fel személyi jövedelemadójuk 1%-át a nehéz szociális helyzetben élő katolikus diákok támogatására.
 
A Katolikus Központi Alapítvány adószáma: 18064632-1-42
 
További információ: egyszazalek.katolikus.hu
 
Kérjük, hogy támogassa idén is adójának egyházi 1%-ával a Magyar Katolikus Egyház szolgálatát, hogy még több helyen végezhessük küldetésünket.