Bemutatkozás


Munkánknak köszönhetően elhagyott veszélyeshulladék-tárolókat számoltak fel az egykori Budapesti Vegyiművek telephelyén, illetve a Hortobágyi Nemzeti Park közvetlen közelében. Megvédjük Kishantost, Magyarország egyik legjelentősebb biogazdaságát. A drága, veszélyes és felesleges Paks II-beruházás helyett itthon is a megújulók terjedéséért küzdünk.
 
 
Magyarországi irodánk 2002 óta működik. Azóta itthon is rengeteg sikert értünk el a környezetért, a természetért. Több osztrák gyárat bírtunk rá a Rába folyó szennyezésének beszüntetésére. Részt vettünk a Zengő értékes természetvédelmi területének megvédésében, ahol radarállomás épült volna. Kitartó munkával elértük, hogy Magyarország fenntartsa a GMO-k tilalmát.
 
A Greenpeace független nemzetközi környezetvédő szervezet, mely látványosan, bátran, és mindig erőszakmentesen hívja fel a figyelmet a globális környezeti problémákra – és azok megoldásaira. Aktívan cselekszik a pozitív változások kivívásáért, egy élhető és békés jövő érdekében – az Északi-sarkvidéktől az óceánokon át az őserdőkig; az éghajlati válság enyhítésétől a veszélyes vegyszerek használatának megszüntetéséig.
 
Teljes mértékben függetlenek vagyunk a politikai és kereskedelmi érdekektől. Sem cégektől, sem kormányoktól nem fogadunk el semmilyen anyagi támogatást. Kizárólagos forrásunkat a hozzád hasonló magánszemélyek jelentik.
 
Légy te is része a sikereknek!
 
 
 
 

Videó