Bemutatkozás


Fiatalok vagyunk (bármit is jelentsen ez), akik szeretnének minél nagyobb szeletet felfedezni a világból. Ezt nagyobb közösségben a legjobb művelni, ezért szeretnénk ha Te is csatlakoznál hozzánk. Ha velünk tartasz, akkor egy baráti társaságba csöppenhetsz, ahol a kalandok és a természet szeretete a fő hajtóerő.

 

Vannak köztünk informatikusok, csapatépítő szakemberek, mérnökök, logisztikusok, szóval egytől egyig hétköznapi emberek, akiket összeköt a természet szeretete és a kalandvágy. Mindegyikünk több-kevesebb tapasztalattal rendelkezik túraszervezés, túravezetés, magashegyi túrázás, sziklamászás vagy éppen evezés, bringázás és egyéb sportok terén. Az egyesület célja elsősorban a közösségépítés és az, hogy a fiatalokkal megszerettessük a természetjárás szépségeit és minél több embert kimozdítsunk a panellakások szürkeségéből.

 

Túráinkon az egyenlőség és a baráti demokrácia motorját a jókedv és a nyitottság hajtja: mindenki túravezetővé válhat pillanatok alatt, bárki bedobhat rövidítési javaslatokat, de akár otthon komplett túraterveken is gondolkodhat. Azt szeretnénk, ha egy olyan összetartó társaság alakulna ki, akikkel bármikor bárhová szívesen látunk neki a cuccaink csomagolásának és gondolkodás nélkül vághatunk bele együtt egy új kalandba!

Mire gyűjtünk?


Rengeteg ötletünk van, minden attól függ, hogy ez pontosan mennyi lesz. Az alábbiak jutottak hirtelen az eszünkbe:

  • Az éves tagdíj csökkentése általánosan, vagy azoknak akik támogattak 1%-al (ehhez mondjuk be kell jelölnöd, hogy a NAV elküldje nekünk a neved és az e-mail címed)
  • Ingyenes több napos túrák szervezése (tagoknak, nem tagoknak, gyerekeknek, még kitaláljuk)
  • A Börzsönystock fesztivál feltámasztása és megrendezése (ez még elég képlékeny, de talán folyamatban)
  • Kisbusz beszerzése, hogy tovább csökkentsük a túrák költségeit, így a tagok még olcsóbban tarthatnak majd velünk.
  • Drágább kemping cuccok beszerzése (nagy sátor, kempingágyak), hogy ha nem panzióban alszunk se mondjuk le a kényelmes éjszakákról.
  • Használaton kívüli turistaház birtokba vétele, felújítása, üzemeltetése. 

Mire használtuk fel?


Még semmire, 2020-ban vagyunk jogosultak először 1%-os felajánlásokra.