Bemutatkozás


Alapítványunk 2012. márciusától bejegyzett szervezet. Azóta fellépünk az állatkínzás ellen, az országot járva tudatosítjuk a lakosság körében az ivartalanítás fontosságát. Segítünk az idős-, és rászoruló embereknek a megfelelő állattartás feltételeinek javítása érdekében, segítünk számukra házi kedvenceik kedvezményes áron történő chipeztetésében és ivartalaníttatásában.


Menhellyel nem rendelkezünk, otthonainkban és ideiglenes befogadói láncolat segítségével helyezzük el mentettjeinket, megakadályozva sintértelepre való elhelyezésüket.


Több állatvédő szervezettel tartjuk a kapcsolatot és segítjük egymást.


A fent leírt tevékenységet munka mellett, szabadidőnkben végezzük és nem teszünk le álmunkról, hogy létrehozzunk a mentendő védencek számára egy minden szempontból megfelelő állatotthont. Hiszen nem tudni mikor találunk számukra végleges otthont, szerető családot.

Mire gyűjtünk?


Az elhagyott, gazdátlan, kóborló, sintértelepekről kimentett vagy sérült vagy egyéb módon rászoruló állatok védelmezése, befogadása, állatorvosok segítségével egészségügyi ellátása, ivartalanítása, ideiglenes elszállásolása, megfelelő élelmezése, chipes azonosítóval való ellátása, és megfelelő gazdához juttatása, örökbe adása.


Sintértelepek felszámolásának támogatása anyagi eszközökkel és személyes közreműködéssel.
Továbbá alapítványunk, minden más kutya fajta és más rászoruló állatfaj mentésén kívül, elkötelezte magát a foxterrier fajta mentése mellett.


Mire használtuk fel?


2016-ben megszavazott bizalmukat támogatóink azzal fejezték ki, hogy 1 %-kukkal támogatták alapítványunk működését.

Mi minden erőnkkel azon voltunk és vagyunk is, hogy ezt megháláljuk azzal, hogy védenceinknek a megfelelő ellátását, szeretetet, gondoskodást biztosítjuk.

 

Igyekeztünk a befolyt összeg elkülönítésére, hogy 2017-ben elkezdhessük álmaink állatotthonának megépítését!

 

Ezért kérjük az oldal látogatóit és támogatóinkat, hogy 2017-ben is támogassák terveinket.


Képgaléria

Videó