Bemutatkozás


Miben segítünk?

A Magyar Hospice Alapítványnál 25 éve dolgozunk a gyógyíthatatlan betegekért és családtagjaikért. A rákbetegség sajnos nem mindig gyógyítható, de az aktív kezelésben már nem részesülőkért is sokat tehetünk tüneteik enyhítésével, életminőségük javításával, családjuk lelki támogatásával. Meggyőződésünk, hogy a beteghez való szeretetteljes odafordulás megszépítheti az élet utolsó szakaszát is.

Közel 10.000 betegnek és családjának segítettünk az élet talán legnehezebb időszakában.
 
A hospice ellátás célja, hogy azok a családok, akik a már nem gyógyítható daganatos beteg hozzátartozójukat otthon szeretnék ápolni, ehhez minden szakmai és lelki segítséget megkapjanak. Fontos a jó fájdalomcsillapítás, az odafigyelő gondoskodás, a lelki támogatás és szeretteink közelsége. Orvosaink, nővéreink a betegek otthonában vagy szükség szerint a Budapest Hospice Házban szakszerű ápolással, a kínzó tünetek enyhítésével és pszichoszociális támogatással segítenek abban, hogy a család az utolsó percig együtt lehessen.
 
A hospice ellátás mindenki számára térítésmentes.
 
Magyarországon 35 000 rákos beteg hal meg évente, többségük távol otthonától, magányosan. Segítsen adója 1 százalékával, hogy segíthessünk
 
Bővebb információ:
 
egyszazalek.hospicehaz.hu  
www.facebook.com/Magyar.Hospice.Alapitvany
 
 
Kérjük támogassa adója 1%-val Alapítványunkat, hogy minél több betegnek teremtsünk lehetőséget a méltóságteljes életvéghez. Köszönjük!
Ha tájékoztatást szeretne kapni arról, hogyan segítette az Ön 1%-a a betegápolási munkát, a nyilatkozaton idén már megadhatja adatait, így közvetlenül tudjuk informálni. Köszönjük ha kitölti!

 

 

ADÓSZÁM: 19663258-1-41

 
 

Mire gyűjtünk?


A „Fogd a kezem” gyermek otthonápolási programunk a súlyos betegségben szenvedő gyerekeknek és családjának segít.

A család nyújtotta biztonság minden életkorban fontos, de különösen nagy jelentőségű a beteg gyerekek esetében, akik hozzátartozóikhoz való intenzív kötődésük és teljes kiszolgáltatottságuk révén még több előnyét élvezik annak, ha a korszerű tüneti kezelést otthonuk biztonságában kapják meg. 
 
A betegellátást csupán felerészben fedezi az állami hozzájárulás. A társadalom elkötetelezett támogatása nélkül ma nem lenne hospice ellátás Magyarországon. A legkisebb segítséget is köszönettel fogadjuk.

Képgaléria