Bemutatkozás


A jóság összeköt!
A Magyar Katolikus Egyház hitéleti és társadalmi szolgálatával mindenkihez szól, segítséget nyújt az oktatás, a nevelés, a közösségi élet, a család terén, de az egyedül élők mindennapjaiban is.
A betegápolás, a karitatív tevékenység szeretetszolgálatunk egyik legfontosabb része: segélyszervezeteinkkel, kórházainkkal, szeretetotthonainkkal, árvaházainkkal, illetve a sok tízezer vallását gyakorló, keresztény ember önkéntes segítő szolgálatával reményt adunk a lelki vagy testi bajban szenvedő embertársainknak.
Technikai szám: 0011
 
A második 1% felajánlására figyelmükbe ajánljuk a Katolikus Központi Alapítványt, amely a nehéz anyagi helyzetben lévő, 9-12. osztályos, katolikus vallású középiskolás diákok és főiskolai, egyetemi hallgatók tanulmányait ösztöndíjjal támogatja, immáron több mint tizenöt éve.
 
A Katolikus Központi Alapítvány idén is kéri mindazokat, akik céljaival egyetértenek, hogy ajánlják fel személyi jövedelemadójuk 1%-át a nehéz szociális helyzetben élő katolikus diákok támogatására.
 
A Katolikus Központi Alapítvány adószáma: 18064632-1-42
 
További információ: http://egyazertek.hu/
 
Kérjük, hogy támogassa idén is adójának egyházi 1%-ával a Magyar Katolikus Egyház szolgálatát, hogy 2018-ban még több helyen végezhessük küldetésünket.
 

Videó