Bemutatkozás


Egy végtelenül egyszerű, de életmentő tényre szeretnénk felhívni a figyelmet:
RENDSZERESEN MENJÜNK EL RÁKSZŰRÉSRE, MERT AZ IDŐBEN FELISMERT RÁK GYÓGYÍTHATÓ! ÖN MIKOR VOLT UTOLJÁRA RÁKSZŰRÉSEN?
 
Mit tehetünk a rák ellen?
Egészséges életmóddal a leggyakoribb daganatok kialakulásának kockázatát csökkenteni tudjuk. Egyes daganatokat önvizsgálattal (emlő, here), illetve a tünetek korai észrevételével (bőr és végbél tumorok) időben fel tudjuk fedezni, ezért ezeknek a kezelése eredményes lesz. Minden elváltozással forduljunk orvoshoz. A tapasztalatok szerint eredményesebben gyógyulunk, ha aktívan részt veszünk a gyógyítás-gyógyulás folyamatában. A diagnózis rák… Sokan még ma is halálos ítéletként élik meg ezt a diagnózist.
A kérdésre: „De miért pont én?” a tudomány mai állása szerint nincs egzakt válasz. Azt azonban biztosan tudjuk, hogy a daganatos megbetegedések száma csökkenthető azzal, hogy nem fogyasztunk alkoholt, nem dohányzunk, eleget mozgunk és nem szedünk fel túlsúlyt.
 
Hogyan segítünk?
Segítünk az egészséges életmód kialakításában, az önvizsgálat megtanulásában. Szűrésekre mozgósítunk. Kiadványokat jelentetünk meg, felvilágosító előadásokat tartunk.
Ingyenes lelkisegély és információs telefonvonalat működtetünk. Honlapunkon és közösségi oldalunkon eljuttatjuk a fontos tudnivalókat az érdeklődőkhöz. Klubokat szervezünk a betegeknek és hozzátartozóiknak, ahol neves hazai orvosszakértők előadását hallgatják meg ingyenesen, találkoznak betegtársaikkal, megosztják tapasztalataikat és egymást segítve eredményesebben küzdenek meg a betegséggel.
Nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre is. Felvilágosító kampányokat szervezünk a vírusok okozta rákbetegségek elleni védőoltások megismertetésére.
Azért dolgozunk, hogy csökkenjen a daganatos megbetegedések száma, a megbetegedettek közül minél többen gyógyuljanak meg és kapjanak második esélyt arra, hogy megvalósítsák álmaikat, újra a társadalom teljes életet élő tagjai legyenek, családot alapítsanak, szülőkké váljanak, dolgozzanak.
 
A Magyar Rákellenes Liga részére felajánlott személyi jövedelemadója 1%-ával Ön is tevékenyen és felelősségteljesen vesz részt a rákmegelőzés és a rákgyógyítás programjában, így nő azoknak a száma, akik meggyógyulnak.
ADJON EGY ESÉLYT ÖN IS! KÉREM, ADÓJA 1%-ÁVAL SEGÍTSE MUNKÁNKAT!
 
1507 Budapest, Pf.7.
Adószám: 19653417-2-43
 
Dr. Bittner Nóra
onkológus főorvos
elnök