Bemutatkozás


Nincs annál szívbemarkolóbb, szomorúbb látvány, amikor bajba jutott állatot találunk az utcán, és nem tudjuk hova forduljunk segítségért.
 
Magyarországon egyre többen hagyják magukra, teszik ki utcára házi kedvencüket, egyszerűen azért, mert megunták azt. Ezek közül néhányat elütnek, mások éhen halnak, vagy kínzás áldozatai lesznek. 
 


Az Országos Állatmentő Alapítvány ezeken a bajba jutott jószágokon segít a támogatók által felajánlott adományokból

Támogassa Ön is az Országos Állatmentő Alapítványt, hogy segíthessünk az elhagyott, utcára kerülő állatokon. Nem csak az embereknek, az állatoknak is joguk van az élethez!
 
Adója 1%-ának felajánlásával négylábúak életét mentheti meg, illetve teheti élhetőbbé! Ha Önnek is fontos a rászoruló állatok segítése, ahogy az Országos Állatmentő Alapítványnak, akkor kérjük támogassa Őket, hogy ne csak akarni, hanem Együtt segíteni is tudjunk! 

Nagyon sok kidobott, beteg vagy megkínzott cica, és kutya várja, hogy otthonra leljen. Sajnos nemcsak akaraterő, szeretet és törődés, hanem pénz is szükséges a beteg állatok meggyógyításához. Eddigi működésünk során a balesetet szenvedett gazdátlan kis állatoknak nyújtottunk orvosi támogatást, melyek gyógyulás után mind gazdára leltek! 

Az Önök összefogásával meg tudjuk valósítani célunkat, hogy egy európai szintű állatmenhelyet nyithassunk! Kérjük járuljanak adó 1%-ukkal hozzá, hogy az Országos Állatmentő Alapítvány, minél több állatkának adhasson az élethez egy új esélyt!

Adószám: 18136799-1-41
 

Mire használja fel az elmúlt években az Alapítvány az 1%-os támogatásokat?

 
Alapítványunk 2012-ben fogadhatja el először az adó 1 százalék felajánlásokat. Az az adó 1 százalékból befolyt összeget rászoruló, gazdátlan, beteg állatok szakszerű állatorvosi ellátás finanszírozása, és egy kulturált állatmenhely megépítésére fordítja. 

Videó