Bemutatkozás


 Kedves Állatbarát!
 
A Pro Canibus Alapítvány 2000 decemberében jött létre, azzal a szándékkal, hogy a gazdátlan, kóbor állatok gyógykezelését támogassa. Az alapító- gyakorló állatorvosként -gyakran szembesült azzal a problémával, hogy jóhiszemű állatbarátok behozták a rendelőbe, a sérült, beteg kisállatokat. Egy ilyen gazdátlan kis beteg meggyógyítása sokszor jelentős összegbe kerül, ennek finanszírozása nem várható el sem a megtalálótól, sem az ellátó állatorvostól. Ebben nagy szükségünk van állatbarátok támogatására!
 
Feladatunknak tekintjük a gyermekek állatvédelmi célú oktatását is: ennek keretein belül általános iskolák alsó tagozataiban szoktunk előadásokat tartani. Valljuk, hogy az állatokkal való helyes bánásmódot és tágabb értelemben a környezettudatos életmódot igazán ebben az életkorban lehet elültetni a gyermekek fejébe.
 
 
Köszönjük, hogy megtisztelte figyelmével bemutatkozásunkat és kérjük Önt,amennyiben módjukban áll és egyetértenek Alapítványunk célkitűzéseivel, támogassanak minket a céljaink elérésében adományukkal, illetve adojuk 1 %-ával.
 
Adószám: 18241642-1-43
Bankszámlaszám: MNB 10103881-45243400-01000007
 
Kérjük nyilatkozzon adója 1 %-áról!
 
Nagylelkű támogatásukban bízva az elhagyott cicák és kutyusok nevében tisztelettel üdvözli:
 
Dr. Zöldi Tamás alapító – Fazekas Kinga az Alapítvány Kuratóriumának Elnöke
 
"A halálból hoztuk vissza az elgázolt kiscicát" - olvassa el a Pro Canibus Alapítvánnyal készült interjúnkat.

Mire gyűjtünk?


A gazdátlan és kóbor kisállatoknak is szeretnénk megadni mindazt a gondoskodást és ellátást, mint szerető gazdikkal rendelkező társaiknak. Szívesen látunk minden állatbarát által rendelőnkbe behozott sérült kisállatot, mindent megteszünk értük, hogy a felépülésük sikeres legyen, rehabilitáljuk, és új gazdit keresünk nekik, -addig is mi szeretgetjük őket, biztosítjuk az átmeneti otthont és ellátást- ezek finanszírozását szeretnénk megkönnyíteni az adófelajánlásokkal.

 

Nagylelkű támogatásukban bízva az elhagyott cicák és kutyusok nevében köszönjük a felajánlásokat!
 

Mire használtuk fel?


Az alapítvány tevékenységét szinte 100 százalékban a felajánlott adó 1 százalékokból finanszírozza. Sajnos nagyon ritka az emberek önkéntes adományozása alapítványunk számára.

 

A bevételt 100%-ban a sérült kóbor állatok gyógykezelésére fordítjuk.

 

Az alapítvány tisztségviselői munkájukat társadalmi feladatként, önzetlenül végzik, EGYETLEN FORINT TISZTELETDÍJ VAGY KÖLTSÉGTÉRÍTÉS SEM KERÜLT SOHASEM KIFIZETÉSRE!

 


Képgaléria