Bemutatkozás


 
Alapítványunk küldetése:
 
A Vigyél Haza Alapítvány az Illatos úti, árva és sérült kutyák életkörülményeinek, örökbefogadási esélyeinek javításáért dolgozik.                                                                              
Folyamatosan gyógyíttatjuk, gondozásunkba vesszük a sérülten bekerült állatokat is, majd ezeket szocializáljuk, megszépítik, és felelős gazdákhoz juttatjuk. Munkánk során több mint 1500 boldog kutyát segítettünk szerető gazdához.     
 
 
Alapítványunk tevékenysége:
 
Napi feladataink, az árva kutyák mentése, gyógyítása, örökbe adása mellett, fontosnak tartjuk, hogy elkerüljük a nem kívánt szaporulatot is. Születésszabályozási programunknak köszönhetően valamennyi kutyát ivartalanítva adjuk örökbe és az Illatos útról gazdikhoz került kölyök kutyák ivartalanítását is ingyenesen végeztetjük. Okostelefonos kutyakereső alkalmazásunkkal árva állatokat lehet őrökbe fogadni, vagy megtalálni az elkóborolt kedvencünket. Országos, ingyenes mikrochip leolvasó hálózatunkkal évente több ezer kutyát juttatunk vissza eredeti gazdájához.
 

Mire gyűjtünk?


Adományoddal Te is segíthetsz megmenteni az árva, elhagyott kutyák életét, így esélyt adsz, hogy újra szerető otthonra találhassanak. Életmentő programunk sikere kizárólag rajtad és az hozzád hasonló nagylelkű támogatók segítségén múlik!
A támogatást kizárólag a gondozásunkban lévő kutyák gyógyítására, és gondozására fordítjuk. Sok olyan kidobott, idős kutyát is gondozunk, akiknek, ha kell, életük végéig családias, szerető környezetet biztosítunk.
 

Képgaléria

Videó