Elhatároztad, hogy idén felajánlod. Papír, toll, és az adó 1% melléklet is a közelben. Szerinted is nagyon fontos, hogy a nehéz sorsú gyermekeken közösen segítsünk, de a döntés nehéz: melyik szervezetnek add az adód?
 
Elhagyhatatlan szempont, hogy a szervezet megbízható legyen, és közvetlenül, valóban eljusson a segítség oda, ahol a legnagyobb szükség van rá.
 
Íme 3 tippünk, hogy még ma tegyél egy kis jót olyan gyermekekkel, akik most nagyon nehéz helyzetben vannak!
 

1.Magyar Gyermekonkológiai Hálózat - Gyermekgyógyítók

Ha őket támogatodat, közvetlenül a gyógyító munkát segíted. Áttét nélkül.
A Magyar Gyermekonkológiai Hálózat egy olyan egyedülálló szervezet a gyermekrákkal foglalkozó alapítványok között, amely valóban közvetlenül a gyógyítással foglalkozik és a beérkező pénzeket nem az alapítvány fenntartására, hanem a gyógyításra költi. A Magyar Gyermekonkológiai Hálózat adatlapján megtalálja "Felajánlom" gombot, melyre kattintva oldalunk automatikusan kitölti a szervezet részére az EGYSZA lapot.
 
Magyar Gyermekonkológiai Hálózat - Gyermekgyógyítók
 

2. Démétér Ház

Az alaptványának célja a vérképzőrendszeri daganatos megbetegedésben szenvedő gyerekek, ezen belül a vérképző őssejt- transzplantáción átesett betegek gyógyulásának és azt követő rehabilitációjának elősegítése, a kórházban eltöltött hosszú hetek alatt szinte elkerülhetetlenül bekövetkező izoláció hatásainak enyhítése. A Démétér Ház adatlapjára kattintva, pillanatok alatt felajálhatja adója 1%-át a szervezet részére.
 

3. II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika

A Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika több, mint 125 éve várja a gyógyulni vágyókat. Osztályaikon és rendelőikben optimizmust és reményt sugárzó környezetet igyekeznek kialakítani a beteg gyermekek és a velük egy kórterembe felvett szülők számára a kényszerű ápolási idő eltöltésének megkönnyítésére. A Tűzoltó utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány adatlapján keresztül is kitöltheti az 1%-os felajánló nyilatkoztatot a szervezet részére.
 
MÉG NEM RENDELKEZTÉL AZ ADÓ 1%-ODRÓL?
 

Tudtad, hogy lehet külön is postázni?

A kitöltéshez csupán név és adóazonosító jele szükséges és 1 perc alatt felajánlhatod ADÓ 1%-od. A nyomtatvány az online és nyomtatott adóbevallásban is szerepel, de külön is beküldhető az illetékes adóhatóság részére.