Bemutatkozás


A Dombóvári Városszépítő és Városvédő Közhasznú Egyesület célja a szabadidőtöltés kiteljesítése gazdag programkínálattal és rengeteg ismerkedési lehetőséggel. Egyesületünk működteti a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményt, amely 2001-ben nyitotta meg kapuit. A Dombóvári Helytörténeti Gyűjtemény Dombóvár és térsége kultúrfejlődésére vonatkozó tárgyi és egyéb emlékeket gyűjtő, feldolgozó, rendszerező és másoknak bemutató kulturális intézmény. A helytörténeti gyűjtemény állandó és időszakos kiállításai mellett kiállítótereiben, gondozott udvarán számos kulturális rendezvénynek is otthont ad.

 

A hasonló érdeklődésű klubtagok társaságában Ön is hamar otthon érezheti magát. Programjaink célja a tevékenységünk folyamatos megerősítése és megszínesítése. Mindig szívesen veszünk új ötleteket, terveket a klubéletünkkel kapcsolatban, amellyel a csoportösszhangot elmélyítjük és célkitűzésünket kiemeljük. Egyesületünk már rengeteg eseményt megvalósított, melyre büszkén tekintünk vissza és ennek fényében tervezünk számos találkozót a jövőben is.

Mire gyűjtünk?


Az Egyesület célja a szabadidőtöltés kiteljesítése gazdag programkínálattal és rengeteg ismerkedési lehetőséggel. Dombóvár város szépítése, meglévő építészeti, műemléki, természeti és történelmi értékeinek védelme, a város és városkörnyék történelmi emlékeinek, természeti értékeinek feltárása és védelme, Helytörténeti Gyűjtemény gondozása, helytörténettel kapcsolatos kiadványok, pályázatok, kiállítások gondozása, emléktáblák, emlékművek, emlékhelyek gondozása, létesítése, városfejlesztéssel kapcsolatos szakmai tervek véleményezése vagy ennek kezdeményezése.


Képgaléria

Videó


http://www.masiktv.hu/index.php?PHPSESSID=3ebef1769ea61b238c42195a2e01d066&lap=xfilmekmut&xxazon=3476