Bemutatkozás


24 fővel alakult kis klubunk 2010. január 07-én.

Augusztusban beadtuk a Bejegyeztetésünket és szeptember 26-án rákerült a Bírósági pecsét az alapszabályunkra. Azóta szépen gyarapodunk és működünk. 

Cukorbetegeket toborzunk, oktatunk, segítünk, orvosi előadásokat hallgatunk, táplálkozási előadóval beszélgetünk, diétásan főzünk együtt. Egyszóval mindent amit a cukorbeteg élethez kell felöleljük, hogy a szövődmények idejét kitoljuk, akinél van lehetőség megelőzzük.

Tevékenységünket bővítettük az egészségügyi szűrésekkel. Vércukor, koleszterin, vérnyomás mérőket vásároltunk, folyamatosan vásároljuk a vér vizsgálatokhoz a reagens csíkokat, így a cukorbetegség előszobájában álló egyének és a már kialakult , de még tünetmentes embereket is kiszűrjük, orvosához irányítjuk, hogy szükség szerint orvosa elkezdje a kezelést és ne alakuljon ki a sok szövődmény. Kúlturális programszervezők élnek a lehetőséggel és programjaikra hívnak bennünket. Önkéntesekkel dolgozunk a méréseknél. 16-19-21-24-es cukrokkal szűrtünk ki embereket és a 10-13-as értékekkel is orvoshoz javasoltuk Őket. A diabétesz világnapot minden évben megünnepeljük kékpéntek néven novemberben. Az év többi hónapjában rendszeres havi klubnapokon tanuljuk a cukorbetegség szabályait, segítjük sorstársainkat. A kúlturális programokon, egészségnapokon ha felkérést kapunk, a prevenció (megelőzés) érdekében előadást tartunk. Ma már mindenhol ott vagyunk, ahova hívnak bennünket. 

 

Facebook: Édes Élet Diabétesszel

 

 

Mire gyűjtünk?


Célunk a nevünk!

 

Élet

Diabétesszel

Egészségesen

Sokáig Közhasznú Egyesület

 

Azaz: Teljes értékű életet élni diabétesszel is! Adója 1 %-ával segítse munkánkhoz az igen csak költséges eszközök beszerzését, folyamatos pótlását a a vércukor és koleszterin méréshez szükséges csíkoknak, fertőtlenítő szereknek.

 

 


Mire használtuk fel?


Működésre, szűrések költségeire, használtuk fel a felajánlott összegeket. 

 

 


Videó