Bemutatkozás


Egyesületünk 2016-ban alakult, környékbeli futókkal, kerékpárosokkal összefogva.

 

Pillanatnyilag 25 tagunk van, melyből 20 tagunk versenyzik az Egyesület neve alatt, azonban szeretnénk, ha ezek a számok gyarapodnának mind versenyző, mind pedig hobbi szinten futók, kerékpározók tekintetében.

 

Az Egyesület célkitűzése a futás és a kerékpározás népszerűsítése. Túrák, versenyek lebonyolítása, iskolákkal, egyesületekkel való együttműködés, versenyeken való részvétel és felkészülés. Az egyesület a kerékpár és futó sportág Tokaj-Hegyalján történő népszerűsítését, fellendítését, felkészülési és versenyzési lehetőség megteremtését, valamint a kerékpárosok érdekvédelmét kívánja segíteni. Ennek keretében szabadidős és amatőr sportolási lehetőséget kíván tagjainak biztosítani. A Sportegyesület célja: a) a rendszeres testedzés népszerűsítése b) a kerékpár és futó sportág népszerűsítése, kerékpár- és futóversenyek, kerékpártúrák, táborok megszervezése és lebonyolítása c) a gyermek és az ifjúság szabadidejének hasznos eltöltésére irányuló programok szervezése d) az iskolai tanulók testnevelési- és sporttevékenységének elősegítése, az utánpótlás nevelésben való közreműködés e) tagjai részére a rendszeres testedzés és sportolási lehetőségének biztosítása f) közösségi élet kibontakoztatása, építési, fenntartása g) a lakosság szabadidősportjának segítése Tokaj-Hegyalján h) közös érdekképviselet i) sportkapcsolatok létesítése és fejlesztése.

Mire gyűjtünk?


Az egyesület zökkenőmentes működésére, felkészülésére, versenyekre való eljútásra és a versenyek szervezésére, lebonyolítására.  

  1. Kőfejtő Cross - XCM Mtb - Terepfutó verseny
  2. Anyák napi- Anyafutam - Futóverseny 
  3. Tarcali Csúcstámadás - Időmérő futam

 


Mire használtuk fel?


Versenyszervezésre, versenyeken való eljutásra és részévételre, technikai háttér fejlesztésére. 


Képgaléria