Bemutatkozás


 

"Ahol a szíved, ott a kincsed is" - Kincses Hegyalja Alapítvány

Céljaink:

Tokaj-Hegyalja természeti környezetének megóvása, teremtett- és épített örökségének megőrzése, fejlesztése, a borvidék nemzedékek által elsajátított tudáskincsének megismertetése.

 

Tállya és más tokaj-hegyaljai települések fejlődésének támogatása. A tokaj-hegyaljai lakosság életkörülményeinek jobbítása, segítése, képzésének, tanulmányainak előmozdítása, munkalehetőségeinek, vállalkozási tevékenységének támogatása.

 

Zemplén és Abaúj közművelődési, gasztrokulturális, turisztikai értékeinek megőrzése, fejlesztése, átadása a civilek, helyi lakosság, a gazdasági szervezetek, a vállalkozások, a borvidékről elszármazottak összefogásával, anyagi és természetbeni támogatásával.

 

#tokajhegyalja, #kincseshegyalja, #együtt

 

https://www.kincseshegyalja.hu/korabbi-esemenyek/ 

Mire gyűjtünk?


Sokrétű tevékenységet végzünk Tokaj-Hegyalján: a közösségszervezés; a hátrányos helyzetűek képzése, segítése; a teremtett és épített környezet megóvása, a környezetvédelem, természetvédelem; a falusi turizmus, helyi gasztronómia, kultúra, művészetek; a hagyományőrzés és ismeretterjesztés terén.

 

Ezek a munkakapcsolatok tovább fejlesztendők, illetve működési területünket újabbakkal szeretnénk bővíteni Zemplénben és Abaújban.

 

A rendelkezés határideje 2024. május 21., a nyilatkozatot itt érheti el:

https://eszja.nav.gov.hu/app/login/#login


Mire használtuk fel?


2024-ben van először lehetőségünk arra, hogy az SZJA 1 % felajánlást gyűjtsük.

Közösségépítők vagyunk. Ha szükséget látunk - támogatunk,

ha jóérzés a cél - rendezvényeket szervezünk.

Tevékenységünk jelentősen ráirányíthatja a figyelmet Tokaj-Hegyaljára, Zemplénre és Abaújra.