Bemutatkozás


A Magyar Deszkások Országos Egyesülete olyan non - profit sportegyesület amely célja a magyar gördeszkázás kultúrájának fejlesztése.

Az európai színvonalú sportolási lehetőségek megteremtése.  

Fedett gördeszka pálya létrehozása! A versenyszerű és szabadidő-sportolók támogatása. Utánpótlásnevelés és oktatás, a sportág népszerűsítése. 

Az egészséges életmód népszerűsítése. 

Gyermek és ifjúságvédelem, valamint hátrányos helyzetű gyermekek támogatása.Versenyszervezés. Magyar Gördeszka Bajnokság és az ahhoz kapcsolódó rendezvények szervezése.

Mire gyűjtünk?


Egyesületünk projektje és célja, hogy létrehozzuk „Budapest első fedett gördeszka pályáját „ mely egyben minden magyar deszkás célja is. Európai színvonalú fedett  gördeszka park(ok)  terén hazánk helyzete nagyon messze áll a szomszédos országainkéhoz képest, ugyanis a téli időszakban minden magyar gördeszkás rá van utalva arra, hogy bármilyen szinten is szeretné a sportot űzni ahhoz hogy, fedett helyen deszkázhasson el kell mennie egy másik országba,mert itthon ezt sehol nem teheti meg. A Hangár jelenleg nincs olyan állapotban, hogy sportolásra alkalmas legyen.

Teljes körű felújításra, és korszerűsítésre szorul, mielőtt egyáltalán elkezdhetnénk a gördeszka pálya kialakítását. 


Mire használtuk fel?


Megalakulasunk óta még nem voltunk jogosultak az adó 1 %-ra.


Képgaléria

Videó


https://youtu.be/Tm8uQa1n8KU