Bemutatkozás


A Martfűi Airsoft Csapatjáték Sportegyesület (M.A.S.E.) 2013-ban alakult, Szolnok és Martfű vonzáskörzetében élő airsoft játékosok összefogásával.

 

Jelenleg 19 aktív egyesületi taggal, illetve mintegy 25-30 alkalmi játékossal rendezi - havi szinten - a rendezvényeit, illetve látogatja az ország más részein rendezett játékokat.

 

Az egyesület tagjainak, több éves tapasztalata van az airsoft rendezvények szervezésében, legyen az akár kis létszámú csapatépítő tréning, (cégeknek, közösségeknek) akár több száz fős airsoft játék…

 

Az egyesület célkitűzései:

 

Az airsoft, mint biztonságos, erőszakmentes, közösség építő, és jellemformáló csapatsport illetve szabadidős tevékenység megismertetése és népszerűsítése, a fizikai és technikai kihívásokat kedvelők, és az airsoft iránt érdeklődők számára.

 

Az airsoft taktikai csapatsport tisztaságának megőrzésére való törekvés jegyében, kulturált és biztonságos sportolási lehetőség biztosítása, a szabadidő hasznos, aktív eltöltéséhez.

 

Az egyesület alaptevékenysége a sporttevékenység szervezése, valamint a sporttevékenység feltételeinek megteremtése. Az egyesület, mint sportegyesület, a magyar sport hagyományos szervezeti alapegysége, a tehetséggondozás szabadidős műhelye.

 

Az egyesület célja továbbá, az egészséges életmódra való ösztönzés mellett, az airsofton, mint taktikai csapatjátékon keresztül, az összetartozás érzésének, az együttműködés képességének, illetve a sportszerűség népszerűsítése.

 

Fontosnak tartjuk még a fiatalok egészséges életmódra való nevelését, az airsofton, mint aktív csapatsporton keresztül. Ezen célkitűzésünk keretein belül, lehetőséget biztosítunk, - az intézmények felkérései alapján - a középiskolák diákjai számára, - akár egy rendhagyó testnevelés óra keretein belül - az airsoft megismerésére, mert az airsoft: sport, játék, közösség teremtő erő, valamint jellemformáló eszköz is egyszerre…

 

 

Mire gyűjtünk?


Egyesületünk az Adó 1% járművásárlás céljára kívánja felhasználni! 


Képgaléria