Bemutatkozás


„A sportért élünk, a sport az életünk szerves része. Ez nem hobbi, ez életmód.”

 

Egyesületünkben megtalálod az úszó, kerékpár, futó valamit állóképesség edzéseket.  Ezeken az edzéseseken elsajátíthatod a jó, könnyű és sérülésmentes futáshoz szükséges megfelelő technikát, felkészülhetsz az általad áhított futóeseményre, legyen az akár verseny, akár csak egy pont a bakancslistádon.

 

Szívesen látjuk a hobbiból – „cél nélkül futókat”, akik a futás öröméért futnak, de szívesen látjuk a versenyzőket a jobb eredmény eléréséért valamit a kalandvágyókat Triatlonozni „IRONMAN”   

 

Edzéseink az aktuális állóképességed felmérésével kezdődnek, ha újoncként csatlakozol hozzánk, majd a célnak megfelelően építjük fel az edzéseket.  Ha nem szeretsz csapatban futni, edzeni vagy inkább kis csoportban futnál, esetleg egyéni órára van szükséged, erre is lehetőséget biztosítunk. Ha önállóan futnál, mert nem szereted a kötöttségeket, akkor szívesen írunk edzéstervet, aminek mentén ellenőrzötten, ésszerűen felépítetve lehetsz sikeres a futás terén.

 

Elsajátíthatod a futóiskola alapjait, hogy javítani tudj a technikádon, minél kisebb energia befektetéssel, gazdaságosabb futással jobb eredményt érj el; segítünk kitolni a határaidat, aerob és anaerob zónáid növelésével, állóképességed fokozásával.

 

Keresztedzésekkel a LOBA Functional GYM edzőteremben segítünk aktívan regenerálódni, legyen szó akár erősítőedzésről TRX, köredzés, alakformálás vagy nyújtásról jógaóránk keretében. Az egyesület tagjai 10 % kedvezménnyel vehetik igénybe az edzőteremben a TRX edzéseket.

 

Szeretettel várunk, ha fontosnak tartod, hogy valamit tegyél az egészségedért, a jó közérzetedért és ezért szívesen szeded a lábad (gyógyszer helyett).

Képgaléria