Bemutatkozás


A gyermekek, a szülők, a nők lelki és testi egészségének megőrzése és javítása, a helyi társadalom kohéziójának erősítése. Családsegítő tevékenység önkéntesekkel, iskolás kor alatti gyermeket nevelő családok részére Budapest III. kerületében.

 

 

Mire gyűjtünk?


Igyekszünk minél több önkéntest oktatni, hogy minél több családnak tudjunk segíteni. Az önkénteseink 10 héten keresztül tanulnak, erre terembérleti és nyomtatási díjakkal kell készülnünk. Szeretnénk kiadványaink és sajtómegjelenéseink számát is növelni, saját arculatot kialakítani. Az eszközeink (amelyeket eddig az önkéntesenk sajátjaiból oldottuk meg) beszerzésére pályázatot indítottunk a NEA működési és szakmai pályázatain, amelyekből - ha nyerünk - lesz számítógépünk és kivetítőnk is. Molinó, flipchart... és az oktatásaink színvonala az egekbe szárnyal. :)

Szeretnénk a családsegítésen túl rendszeres, ingyenes összejöveteli lehetőséget biztosítani a kisgyermekesek számára, pl. kreatív délutánokat.


Mire használtuk fel?


Eddig a "kötelező" kiadásainkra használtuk az 1%-ot, könyvelőt, banki és adminisztrációs költségeinket fedeztük vele.  Igyekszünk szórólapokat kitenni sok helyre, hogy minél több család részére segíthessünk. A 10. éves működésünkre jubileumi tájékoztatót is készítettünk. Mára 15 éve működünk a kerületben, ezúton is köszönet az alapító tagoknak! Igyekszünk ezt a dátumot is méltón megünnepelni az idén. A maradék összegből pedig csokit veszünk az előadóinknak, akiktől folyamatosan tanulunk.

Nálunk mindenki ingyen dolgozik, rosszra nem tudjuk költeni. :)