Mire gyűjtünk?


Kérjük segítse adójának 1%-ával a Rakaca-Tó Horgász Egyesületet céljainak elérésében! Köszönjük!

Az egyesület 2/2015.sz határozata alapján a befolyt összeg 3fő területre fordítódik!

A egyesület vezetősége határozatban döntött az adó 1% forintok fő felhasználási területeiről. 

A három fő finanszírozási terület:

1. A horgász utánpótlás biztosítása, a gyermekek és ifjú korúak toborzása, a horgászsport és a sporthorgászat megismertetése. Nyári horgász-szakkörök finanszírozása, természeti és vízi életet bemutató rajzpályázatok, horgászversenyek meghirdetése a gyermekek között!

2. Az egyesület alapszabályában meghatározott céljai között sorolt a tagság érsekkvédelme. Mivel egyesületünk a Rakaca-tó horgászainak érdekeit védi, így az Ők vízparti időtöltésének kényelmesebbé tétele is feladatunk. Ezért a befolyt összegekből illemhelyeket létesítünk, közlekedő utakat újítunk fel, és óvunk meg, valamint megszüntetjük a partot az invazív és túlnépesedő vegetációktól. 

3.A tagság, mint közösség ápolása, a tagok között jó kapcsolat megteremtése, fenntartása, a közösségi élet feltételeinek megteremtése! Az egyesület tagságának és vezetésének jó kommunikációja. Hírlevelek, sms szoláltatás, tájékoztató kiadványok létrehozása!
Kérjük egy megosztással segítse a hírverést! Köszönjük!

 


Mire használtuk fel?


2016-ban a alábbi célok megvalósítására használtuk fel!

- a törvényileg maghtaározott részben kampányra!
- a törvényileg meghatározott részben ,űködésre!
- az 1. pontban meghatározott célokra csak érszben sikerült felhasználni, ugynis az egyesület 2016-ban még nem tudott forrásaiból önnálló tábort szervezni!

- a 2. pontban eleget tetünk, szemétszedléseket és vízparti munkélatokkal javitottuk a part minőségét!

- a 3. pontnak elegt téve, javítottuk a webfelületi kommuikációt,, megújítottuk a tagséági nyilvántartást! Kiadtunk 400 példányban egy tagsági kiadvány!