Bemutatkozás


Mottónk: Együtt a környezetünkért, együtt a bolygónkért!

 

Alapítványunkat azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy természeti kincseinket, értékeinket megóvjuk, környezetünket élhetőbbé, szebbé tegyük, melyben jelenleg élünk, ezt megőrizzük magunknak és unokáinknak.

Elsősorban fák és növények ültetésével próbálunk tenni a természet megóvásának érdekében.
Emellett a körülöttünk élő minden élőlény egészséges állományainak fenntartására, élőhelyeik védelmére és az ember által épített környezet lehető legharmonikusabb kialakítására törekszünk.
Ezáltal a biológiai sokféleség, a világunk flórájának és faunájának a megőrzésére.

 

Mire gyűjtünk?


Mi magományokat gyűjtünk, az utánnunk jövő generációknak.


A MAGOMÁNYOK, olyan természeti, szellemi és tárgyi termékek, továbbiakban: magományok, melyeket a Szabad Levegő Alapítvány céljai érdekében ajánlanak fel.
Ezen felajánlások lehetnek konkrét célhoz kötött, illetve szabadon felhasználható magományok.
Minden ember saját képességeinek legjavát és tiszta tudásának megfelelően az általa leginkább képviselt és szeretettel készített magományt adományozza egy közös cél érdekében.
Lehet ez egy fa, bokor, virág vagy növénymagok, melyek a következő nyáron örömöt hoznak csodálójuknak, szellemi termék vagy szakmai segítség, egy vers, melyet eldalolsz, egy művészi alkotás, egy szerszám, mellyel már nem dolgoznak, egy játék, mely már feleslegessé vált, egy kerti dísz, mely már nem ragyog a kertünkben és itt talán újra képes lesz meggyönyörködtetni valakit, egy kis vidámság és egy jó vicc, melyen együtt nevethetünk, egy kis pozitív energia, egy mosoly s nem utolsósorban egy szeretetteljes gondolat.


Mire használtuk fel?


Ültettünk, ástunk, vetettünk, előadtunk, mutattunk, oktattunk, jöttünk - mentünk, hibáztunk, újrakezdtük, sírtunk - nevettünk, és sokat tanultunk.

Nem adjuk fel, újrakezdjük és folytatjuk...

 

Eddigi tevékenységünk és munkásságunk nyomonkövethetitek honlapunkon.


Képgaléria

Videó