Bemutatkozás


  1. Ez egy kis gyógyító közösség, melyben nem gyógyszeres lehetőségeket alkalmazunk és kutatunk, az egészség megtartására és lehető legteljesebb gyógyulás elérésére. Ehhez bevonnánk igény esetén a hozátartozókat, barátokat.
  2. A betegségek, amelyben a gyógyulást szolgáljuk a szkizofréniák, szkizoaffektív zavarok és más olyan pszichiátriai betegségek, melyeknél a súlyosság eléri a pszichotikus mélységet, és/vagy nem gyógyultak meg, új és új relapszusok (visszaesések) vannak, vagy krónikussá váltak.
  3. Nem a hivatalos pszichiátriai kezelések helyett, hanem azokat kiegészítendő , mintegy hiánypótlóként szeretnénk  segítséget, támogatást adni a gyógyuláshoz a nem gyógyszeres kezelésekkel mind a betegeknek, mind a hozzátartozóknak.
  4. A szakmai hátteret, tudást dr Várda Ágnes Magdolna, képviselőés elnök adja közel 40 éves szakmai tapasztalattal, további tagok dr Komoróczi Eszter a SE Pszichiátriai Klinika oktatója , szakorvosa, DR Vízi János a Nyírő Gyula Kh. OPAI Jogi és Forenzikus Osztály vezetője.
  5. Ezzel tehát felállt a szakmai háttér, meg vannak a tárgyi lehetőségeink.
  6. Ami hiányzik, a hely, ahol mindezt a gyógyító tevékenységet megkezdhetjük. A hely, ahol csak a beteg, a tudás, és a gyógyulás számít, és ennek hatékony kivitelezése.
  7.  

Mire gyűjtünk?


  1. A hely, annak bérleti díja az egyik gyűjtési irány
  2. a másik az eszköztár bővítése, számítógépek, hangszerek, sporteszközök, játékok. stb.
  3. szeretnénk a lehető legkevesebb anyagi befektetéssel a legjobb, leghatékonyabb változást, gyógyulást elérni betegeinknél

Mire használtuk fel?


Alapítványunk új, most formálódik, egyelőre a betegekkel, hozzátartozókkal együtt gyűjtünk, tervezünk, alakulunk. Ha sikerül helyet találnunk, akkor tud az érdemi munka elkezdődni. Addig fejben és szívben  építjük közös jövőnket