Bemutatkozás


A Városi Sportegyesület Dunakeszi a Dunakeszi Kinizsi Utánpótlás Sportegyesület átnevezésével jött létre 2016 tavaszán. A nem titkolt cél az volt, hogy Dunakeszin egyesületünk egyedüliként foglalja magába a sport valamennyi szakágát.

Egyesületünk kezdeti 7 szakosztálya mára 15-re bővült. 23 sportágat működtet napi szinten és a tervek szerint újabb szakágakkal és szakosztályokkal gyarapodik a közeljövőben. Közel 3000 sportoló vesz részt edzéseken, mérkőzéseken, versenyeken és tornákon képviselve ezáltal nem csupán egyesületünket, hanem Dunakeszi városát is. Kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk a grassroots, azaz nem profi, szabadidős sporttevékenységekre is. Sportjaink: amerikai labdarúgás, asztalitenisz, birkózás, BJJ, cheerleader, jégkorong, karate, kempo, kendo, kézilabda, korfball, labdarúgás, MMA, röplabda, ökölvívás, úszás – szinkronúszás – vízilabda , sakk, thai boksz, triatlon és a tollaslabda.

Szakosztályaink közül több egyre magasabb színvonalon, a magyar bajnoki rendszer élmezőnye felé halad, ami igazolja az egyesületnél folytatott kiváló munkát. A teljesség igénye nélkül megsüvegelendő, hogy asztaliteniszezőink az NB I-ben ütögetnek, és utánpótlás-válogatott játékost is soraiban tudnak. Korfball csapatunk is NB I/B-ben pattogtat míg felnőtt női és férfi kézilabdázóink az NB II stabil tagjai. Utánpótlás-csapataink, egyéni sportágakban játékosaink hazai és nemzetközi szinten is eredményesek, Európa- és Világbajnokságokon méretteteik meg magukat.

Hajrá Dunakeszi, hajrá VSD, s most már mindenki tudja: VELÜNK SPORTOL DUNAKESZI!

Mire gyűjtünk?


Célunk: a város sporthagyományainak ápolása, az utánpótlás korú sportolók emberi, erkölcsi és szellemi fejlődésének, a működés feltételeinek elősegítése, a sportoló fiatalok magas színvonalú sporttevékenységének támogatása.


Képgaléria