Bemutatkozás


Az Állatbarát Alapítvány 1993-ban alakult Nyíregyházán, fő működési területünk Szabolcs-Szatmár-Bereg megye. Szervezetünk az állattartási kultúra javítását, az állatok védelmét, jogainak képviseletét tűzte ki célul. A kezdetektől nagy hangsúlyt fektetünk a szemléletformáló tevékenységekre, mivel felismertük, hogy folyamatos javulást csak a tájékoztató, ismeretterjesztő programokkal lehet elérni az állatvédelem, a felelősségteljes állattartás területén.

Fennállásunk óta üzemeltetjük az Állatotthont, amely a legszínvonalasabbak közé tartozik az országban. Az Állatotthonban élő kutyák és macskák rendszeres állatorvosi ellenőrzés alatt állnak, és megkapnak minden szükséges védőoltást és minden felnőtt állatot ivartalanítva adunk örökbe.

 

Az a célunk, hogy az állatokat olyan helyre adjunk, ahol életük végéig biztosítják számukra a megfelelő körülményeket, felelősségteljesen gondoskodnak róluk.

 

A szemléletformáló tevékenység egyik leghatékonyabb módja a közvetlen kapcsolat kialakítása a lakossággal, szemléletformáló kiadványaink közvetlen bemutatása és terjesztése. A rendezvények, kampányok segítségével eredményesen szólíthatjuk meg célcsoportjainkat, és tájékoztatást, információt nyújthatunk az állatvédelemről, aktuális kérdésekről.

 

 

Képgaléria

Videó