Bemutatkozás


A Blooment “Mentorálás és Tehetséggondozás” alapítvány egy több éve működő közhasznú szervezet. Az alapítványunk célja hogy kezdő szakembereknek / hallgatóknak segítsünk megszerezni a munkaerőpiacon elvárt tudást szakmai mentorok bevonásával. Az oktatási rendszer hatékony támogatásán dolgozunk mentorálási programok, képzési programok, szakmai fórumok szervezésével. 

 

Mire gyűjtünk?


Ösztöndíj fizetéssel valamint a szükséges információk átadásával és megfelelő tréningek szervezésével folyamatosan támogatjuk hallgatóinkat és mentorainkat. Alapítványunk különös hangsúllyal támogatja és segíti a tehetségek felismerését, kiválasztását. Folyamatosan támogatjuk a tehetségek és mentoraik elismertetésének különböző formáit, valamint a fiatalok kapcsolatépítését az általuk választott szakmákban és a társadalmi életben.

 


Mire használtuk fel?


Munkánk során mentorálási és képzési programokat, szakmai fórumokat szervezünk. A tehetséges mentoráltaknak ösztöndíjat fizetnünk. Folyamatosan dolgozunk egy tehetséggondozási rendszer kialakításán. Bevételeinket jórészt a mentorálási folyamatban részt vevők támogatására fordítjuk. Nagy hangsúlyt fektetünk a mentorálási kapcsolat kialakítása, amely elősegíti és támogatja a hazai szakemberek fejlődését és jobb megfelelését a munkaerőpiacon.

 


Képgaléria