Jó hír, hogy 2017. február 1-től a több ezer civil szervezet jogosulttá vált bizonyos szoftveradományokra. Hozzájuthatnak a legfrissebb, legjobb jogtiszta (Microsoft, Symantec, Adobe, Google, stb.) információs technológiai eszközökhöz.
 
 
Ha részesülni szeretne civil szervezete az ingyenes szoftver szolgáltatásokban, akkor nézze meg a civiltech.hu oldalt, és regisztrálja egyesületét vagy alapítványát, hogy a lehető leggyorsabban igényelhessék a legnépszerűbb szoftvereket, hardvereket ingyen, vagy a piaci ár töredékéért.
 
A CivilTech programba az alábbi linken keresztül regisztrálhat: https://www.civiltech.hu/user/register
 

Ki regisztrálhat a programba?

 
2017. február 1-től nem csak a közhasznú szervezetek, de minden olyan egyesület vagy alapítvány részt vehet a NIOK Alapítvány CivilTech programjában, amely az adott évben jogosult az adó 1 százalék fogadására. A program lehetőséget nyújt a szervezeteteknek, hogy ingyenesen vagy jóval a piaci ár alatt fejlesszék, javítsák, vagy esetleg legalizálják információs technológia eszközeiket.
 

Ingyenes szoftverek

 
Ha például a Google for Nonprofits programban szeretne részt venni, akkor 1% jogosultként, és havi 10 000 dollár értékben kampányolhat a Google keresőfelületein.
 
Ha vírusvédelemre van szüksége, akkor pár ezer forintért többféle közül is választhat a CivilTech Programban.
 
A civil szervezetek tehát számos szofvert vehetnek ingyenesen vagy szinte ingyenesen mostantól igénybe – a Microsoft, Google, Adobe, Symantec és még sok szolgáltató termékei közül.
 
Amennyiben kérdése merül fel a programmal kapcsolatban, akkor forduljon a NIOK Alapítványhoz, az alábbi e-mail címen léphet velük kapcsolatba: civiltech@niok.hu.
 
Ha a legfrissebb szövegszerkesztőt és táblázatkezelőt keresi, akkor most kedvezményes áron frissítheti a legújabb MS Office verziót. A jogtiszta és biztonságos eredeti Windows rendszert most mindössze 2 727 Ft + áfa összegért megkaphatja.
 
Ha jogtiszta és biztonságos vírusvédőt keres, akkor ajánljuk figyelmébe Symantec szoftvert, ami már 1 212 Ft + áfától elérhető a CivilTech Programban.
 

 
Szerző
Ivanyos Judit