Bemutatkozás


Az alapítvány ingyen műtéteket végez itthon és külföldön, összehangolja az intézményekben a gyógyítással összefüggő szakmai egyeztetéseket, oktatást szervez, valamint orvosi műszerek, speciális kórházi bútorok, eszközök beszerzésében nyújt segítséget. A világ egyik legszegényebb országában, Bangladesben 6 misszió valósult meg az alapítvány szervezésében; ez az első magyar alapítású plasztikai sebészeti misszió (2010-től indult). Az alapítvány a János Kórház Gyermeksebészeti és Traumatológiai Osztályának plasztikai sebészeti ambulanciáján folytat kiegészítő és minőségjavító tevékenységet eszközök beszerzésével vagy annak támogatásával. Elektromos működtetésű kórházi ágyakat, gyógyászati eszközöket, kórházi bútorokat, egyéb felszerelési tárgyakat szerveztünk 2002-től, több mint 62 alkalommal rászoruló egészségügyi és szociális intézményeknek. Az adományokból többek közt a szombathelyi, a keszthelyi, a nagykanizsai, zalaegerszegi, a bajai kórházak, és a Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Debreceni Orvostudományi Egyetem, budapesti Szent Imre és Szent István Kórházak és a budapesti Szent János Kórház is több ízben részesültek. A fuvardíjakra kértünk, és kaptunk támogatást Önöktől. Eddig közel 400(!) testi és lelki egészségnevelő, felvilágosító előadást tartott Dr. Csókay András, az alapítvány elnöke és dr. Pataki Gergely alapító.

 

 

Mire gyűjtünk?


  • Eszközökre, kötszerekre a közkórházakban.
  • Elektromos működtetésű kórházi ágyak, gyógyászati eszközök, kórházi bútorok, egyéb felszerelési tárgyak beszerzésére és ingyenes, tartós használatba adására.
  • Egészségnevelő, felvilágosító előadások szervezésére.
  • A világ egyik legszegényebb országában, Bangladesben eddig 6 helyreállító plasztikai sebészeti misszió valósult meg az alapítvány szervezésében.
 

Képgaléria

Videó