Bemutatkozás


A CsendBenn Egyesület küldetése az egyéni és közös tudatfejlődés elősegítése dr. David R. Hawkins tanításainak alapulvételével. 

Az Egyesület szándéka olyan a Feltétel nélküli Szereteten alapuló programok, tevékenységek megszervezése és fenntartása, melyek segítik a Szeretet útjában álló akadályok lebontását, erősítik a Szeretet, Öröm és Béke melletti elköteleződést, ezzel is támogatva mindannyiunkat az Önvalóra való ráébredés folyamatában.

 

Egyesületünk nem pusztán egy programokat szervező civil szervezet, hanem több természetes személy együttműködésén alapuló valódi közösség. Mint ilyen nem csak egy-egy adott programon való részvétel lehetőségét nyújtja az érdeklődőknek, hanem egy közösséghez való csatlakozás lehetőségét is. Ennek azért van külön jelentősége, mert egy elfogadó, szeretetteljes közösséghez való tartozásnak hatalmas megtartó ereje és építő hatása van az egyénre nézve. A jelen közösséget összetartó alap, az egyéni és közös tudatfejlődés melletti elkötelezettség, amely túlmutat az egyén vallási hovatartozásán, általános világnézetén és egyéb személyes jellemzőin. Arra összpontosítunk, abból építkezünk, ami mindannyiunkban közös, és együtt próbáljuk kibontakoztatni a bennünk rejlő potencialitást mindannyiunk javára.

Mire gyűjtünk?


Programjaink bővítésére és az ingyenességük megtartására gyűjtünk.

Ha fontosnak érzed küldetésünket, és szívesen támogatod Egyesületünk működését, a szellemiségünkkel összhangban lévő programok szervezését, akkor válassz minket!


Mire használtuk fel?


Ez az első év, hogy 1%-ot gyűjtünk.