Bemutatkozás


Ha lehetne 1 kívánságod, mi lenne az?
 
Mi azt kívánjuk, hogy rendelkezzen idén mindenki adója 1 százalékáról, ezzel támogatva azokat, akik sok apró segítségből hatalmas dolgokat visznek véghez. /: azt kívánjuk, hogy minden gyermek álma és kívánsága teljesüljön!
 
A Csodalámpa alapítvány már 20 éve váltja valóra az álmokat
Személyes érintettségből és indíttatásból jött létre több mint 20 évvel ezelőtt a Csodalámpa Alapítvány, melynek missziója, hogy életveszélyesen beteg gyermekeknek, csodás élményeket nyújtson. Segítsenek átvészelni a hosszan tartó betegségeket, és átmenetileg elfeledtetni a kezelések és a kórházi lét nehézségeit.
 
„Hiszünk benne, hogy a kívánságok teljesülése erősíti a gyógyulásba vetett hitet és reményt. A-Pro voluntaris díjas- alapítványunk évente, országosan 230-300, 3-18 év közötti beteg gyermek kívánságát teljesíti, fennállásunk óta pedig több, mint 4600 életveszélyesen beteg gyermek álmát válthattuk valóra támogatóink és önkéntes kívánságteljesítő hálózatunk segítségével.” – Patzauer Éva, a Csodalámpa Alapítvány ügyvezetője és alapítója.
 
 
Nincs lehetetlen kívánság
 
Az „álomskálán” néha egészen apró, de rendkívüli jelentőséggel bíró dolgok állnak: egy dedikált könyv, találkozás egy híres művésszel, egy autógyári látogatás vagy meccsnézés. Olyan dolgok ezek, amelyek adott körülmények között sokszor elérhetetlennek tűnnek. Persze sokan kérnek okos eszközöket is, játékokat is, de ezek sok esetben a társaikkal való kapcsolattartást, a tanulást szolgálják, vagy az ágyhoz kötöttségből adódó valós élmények hiányát hivatottak pótolni. A Csodalámpás gyerekeknek erőt ad és hitet, hogy ismeretlen emberek teljesítik a kívánságukat, akiket igenis érdekel a sorsuk.
 
Add tovább, hogy van tovább
 
Az alapítvány által végzett munka valódi misszió, amihez elengedhetetlen a támogatók és az önkéntesek együttes segítsége. A nehéz helyzetbe került családok számára az alapítvány által teljesített kívánságok örömet, reményt és pszichológiai támogatást jelentenek egyaránt. A Csodalámpa alapítvány küldetése, hogy az orvosok gyógyító munkáját támogatva, felhívja a figyelmet olyan fontos emberi értékekre, mint a szolidaritás és az empátia.
 
 
Így segíthetsz:
 
Legyél te is csodatévő!  Az alapítvány az év bármelyik napján örömmel fogad minden segítséget, hogy még több kisgyermek kívánsága teljesülhessen.
 
A Csodalámpa Etikus Adománygyűjtő Szervezet címet is elnyert alapítvány, mely tisztán és átláthatóan működik, a PwC Magyarország auditálásával. 
 
 
Az alapítványról bővebb információ:
1%-os segítség oldal: www.csodalampa.hu/csodalampa/Egyszazalek                                   
Adományozó oldal: www.csodalampa.hu/csodalampa/Adományozás
Beszámolók: www.csodalampa.hu/csodalampa/Beszámolók
 
Képgaléria

Videó