Bemutatkozás


Az ELTE volt rektorai, Dr. Ádám György, Dr. Klinghammer István, Dr. Nagy Károly, Dr. Szabó Miklós és Dr. Vékás Lajos, felismerve annak fontosságát és jelentőségét, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyetem volt és jelenlegi hallgatói, oktatói, kutatói és oktató-kutató munkát segítő dolgozói egy közösséget alkotnak, továbbá, hogy e közösség az egyetemi hagyományok ápolására és átadására a volt és jelenlegi egyetemi ifjúság számára kimagasló lehetőséget nyújt, létrehozták az ELTE Alumni Alapítványt.

 

Mire gyűjtünk?


Az ELTE Alumni Szervezet kiemelt célja, hogy a volt hallgatók összefogásával a jövő büszkeségei közül támogatásban részesülhessenek a tehetséges, anyagilag rászoruló hallgatóink. A volt hallgatók adományainak felhasználásával és az ELTE Alumni Alapítvány (Adószám: 18133442-1-41) közreműködésével kiírásra kerülő pályázatokat és a támogatásban részesülő hallgatókat alább ismertetjük. Támogatási módokról, lehetőségekről további részleteket itt olvashat. Adományozzon bármikor online, illetve tavasszal az SZJA 1% hozzájárulással! 


Mire használtuk fel?


Az ELTE Alumni Alapítvány az adó 1%-ból, és az adománygyűjtésekből befolyt összegekből támogatja az ELTE tehetséges, rászoruló hallgatóit Erasmus kiutazásukban. Pályázat formájában írjuk ki az ösztöndíjat. 


Képgaléria