Bemutatkozás


Célunk a kritikai gondolkozás terjesztése, a környezeti problémákhoz vezető egyéni felelősség és döntési mechanizmus megismertetése. 
A Harmónium Egyesület célja a tudatosság népszerűsítése, legyen szó környezetünk problémáiról, identitásról, vagy vásárlásról. Közösségi ökotér programunk pedig a környezettudatosságot, a szolidaritást ötvöző fenntartható közösségi kezdeményezés.  
Fő tevékenységünk ökonapok és események szerevezése, családok elérése játékos feladványokkal. 
 
 
 

Mire gyűjtünk?


2017 évet az ENSZ a Felelős Turizmus évévé nyilvánította, így ehhez a tematikához kapcsolódunk. 9 hónapon keresztül (amikor az utazások leginkább jellemzőek) cikksorozatot jelentetünk meg a temakörben. Fő kérdések: mikor milyen közlekedési módot válasszunk, hogyan utazzunk? Mit vigyünk magunkkal és mit fogyasszunk helyben? Milyen helyi közlekedési módot preferáljunk? Hogy legyünk utazók és ne csak turisták? Mindent fel kell-e keresnünk? Eldugott és letarolt szépségek (mi az amit a turizmus elől rejtve kell tartani)? 

A cikksorozat a www.felelossegteljesutazas.hu és a www.aprolepes.hu oldalon, valamint a kapcsolódó közösségi oldalakon lesz elérhető. 


Mire használtuk fel?


A befolyó összeget cikkek írására, elemzések készítésére, a weblap szerkeztsésére használjuk. Célunk ősszel egy konferenciát szervezni utazásszervező cégek számára a témában. 


Képgaléria