Bemutatkozás


Mese kelt életre a Pécsi Gyermekonkológiai Centrum falai között. Egy csintalan, játékos tündér költözött a 3-as kórterembe, hogy egy leukémiás kisfiú, Péterke küzdelmes gyógyulását segítse. Lárifári azóta sok száz kis beteghez jutott el mesekönyv formájában. Nevét viselő alapítványunk jóvoltából nehéz élethelyzetben lévő gyermekek élhetik meg az élményterápián keresztül a szabadság felemelő érzését.

 

A LáriFári Alapítvány elsődleges célja a bármely okból – különösen, de nem kizárólag betegség miatt – átmenetileg nehéz élethelyzetbe került gyermekek és családjuk támogatása, segítése, életkörülményeinek javítása. Az érintett családok egységének, a családi összetartás és összetartozás fontosságának erősítése.

 

Alapítványunk élmémyterápiás célú programjai közül kiemelkedően fontos az a karitatív regatta sorozat, melyet évente megrendez a Balaton körül a Magyar Vitorlás Szövetség támogatásával. A nyarat felölelő programsorozat egyrészt felejthetetlen élményt nyújt a résztvevő gyerekeknek, másrészt szervezetté teszi a balatoni vitorlás sport társadalmi felelősségvállalását.

Mire gyűjtünk?


A hagyományőrző szándékkal évente megrendezésre kerülő élményterápiás programjaink költségeinek finanszírozására keresünk támogatókat, különös tekintettel a karitatív regatta sorozatra. E programok köre folyamatosan bővül.


Mire használtuk fel?


Az adományokat programjaink szervezésére, lebonyolítására, minőségének javítására fordítjuk.


Videó