Bemutatkozás


 Az Alapítvány a Pető Intézet mindennapos munkáját segíti. Kérünk benneteket, hogy segítsétek Ti is.
 
Évente 720 000 fejlesztő órában részesül, több mint 500 gyermek a Pető Intézetben, akik emberfeletti kitartással, eltökélt akarattal küzdenek gyógyulásukért.
 
A módszer elősegíti a személyiség minden oldalú kibontakoztatását, lehetővé teszi a társakkal, csoportban történő együttműködést, egy teljes értékű élet megélését. A kitartó munka eredménye, hogy a betegeknek már nem kell egész életüket intézetben tölteniük.
 
 Pető Intézet
 
1%-os felajánlásoddal az eltérő mozgásfejlődésű csecsemők, gyermekek és felnőttek konduktív tanácsadását, rehabilitációs fejlesztő szolgáltatásait támogatod.
 
 
Kérünk, hogy személyi jövedelemadód első 1%-ával a Pető Intézetet támogasd és erre hívd fel barátaid, rokonaid figyelmét is, hogy a jövőben is minél több gyermek álma válhasson valóra!
 
Amennyiben nem vagy jogosult rendelkezni adód 1%-val, úgy köszönettel fogadjuk adományodat az Intézetet segítő Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítvány Budapest Banknál vezetett, 10104105-50393800-01000007 számú számlaszámára.
 
Felajánlásodat a Pető Intézet munkatársai és gyermekei nevében hálásan köszönjük!
 
 

Mire gyűjtünk?


 Közös célunk, hogy a Pető Intézet hagyományait megőrizve, kimagasló örömhöz, élményhez jussanak a fejlődő mozgáskorlátozott gyermekek, csecsemők. Rendkívüli módon nő a gyermekek önbizalma, önbecsülése, ezzel támogatva az egyedülálló fejlődésüket.
 
Pető Intézet

Képgaléria

Videó