Május 16-án 24 órakor lezárult a „Keressük a legjobb adó 1% kampányt” címmel indított nyereményjátékunk. A nyertes szervezet az Országos Mentőszolgálat Alapítvány. A kisorsolt játékosok nevét is itt találja. Köszönjük, hogy szavaztak!
 
 
Április 15-én indult az szavazás, amelyben olvasóink dönthették el, hogy 2016-ban melyik a legjobb 1%-ra buzdító kampány. Szavazni május 16. 24 óráig lehetett, a nyerteseket pedig május 17-én sorsoltuk ki.
 
A játékban 32 szervezet indult és több mint 3 ezren szavaztak. 669 szavazattal nyert az Országos Mentőszolgálat Alapítvány, nem sokkal lemaradva utána, másodiként a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány, harmadikként pedig a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány végzett. Ezúton is szeretnénk gratulálni a győztesnek! Nyereménye: 250.000 ezer Ft értékű marketingkampány, amit az Adó1százalék.com portálon használhat fel. 
 
A szavazók között 3 értékes ajándékot sorsoltunk ki (3 különböző személy között).
 

A nyertes szavazók:

  1. Cseh Veronika: Hotel Wellamarin****superior szállásutalvány: 2 éjszaka 2 fő részére félpanziós ellátással. Az utalvány felhasználható 2016. december 23-ig a főszezon, kiemelt időszakok és ünnepek kivételével.
  2. Szabó SzilviaBevezetés a borkóstolásba tanfolyam a Borkollégiumban. Az utalvány 2016. december 31-ig használható fel. Beiratkozás a szabad helyek függvényében, részletek és jelentkezés: www.borkollegium.hu/bevezetes-a-borkostolasba
  3. Wágner Réka: Páros belépő a Winelovers rendezvények egyikére. Az utalvány 2 fő részére szól, amely a 2016-ban használható fel a Pezsgő Június, Olaszrizling Október és Bordói November rendezvények egyikére. Részletek és időpontok: www.winelovers.hu
 
A nyerteseket emailben értesítjük, valamint az Adó1százalék.com Facebook oldalán bejegyzés formájában kihirdetjük a nevüket.  
 
Köszönjük a pályázatokat és a szavazatokat! Gratulálunk a nyerteseknek!
Szerző
Ivanyos Judit