Nyereményjátékot indít az Adó1százalék.com. Hamarosan kezdődik a szavazás, olvasóink dönthetik el, hogy 2015-ben melyik a legjobb 1%-ra buzdító kampány. A játékosok között 3 értékes nyereményt is kisorsolunk, míg a nyertes szervezet nagy értékű reklámkampányban részesül. Buzdításra fel!
 
 

Az Adó1százalék.com 2016-ban is elindítja a tavaly már nagy sikert aratott nyereményjátékát, a részletekről itt: 

http://ado1szazalek.com/civileknek/civil_szervezeteknek/keressuk-a-legjobb-ado-1-kampanyt---szervezetek-jelentkezeset-varjuk-365

 

 
A „Legjobb 2015-ös adó 1% kampány” címmel nyereményjáték indul az Adó1százalék.com-on. Április 1-től veszi kezdetét a szavazás, ahol olvasóink dönthetik el, hogy a szervezetek által beküldött 1%-os felajánlásra buzdító reklámkampány közül, melyik a legjobb! A nevezés már elindult.
 

Mely szervezetek nevezhetnek a játékba?

 
A játékba minden olyan szervezet nevezhet, amely fogadhat 1%-os felajánlást, ez lehet egy civil egyesület, alapítvány, egyház vagy egy kiemelt költségvetési előirányzat is. Olyan szervezetek jelentkezését várjuk, akik a 2014-ben vagy 2015-ben évben képes vagy videó kampánnyal rukkoltak elő a felajánlás elősegítésére. Lehet nevezni tehát egy tavalyi vagy egy idei évben készült kampánnyal is.
 
A játékban való részvétel díjmentes, a nevezés mindösszesen pár percet vesz igénybe.
 
A játékról részletesen itt olvashatnak
 

Hogyan tudnak nevezni a szervezetek?

A szervezetek Adó1százalék.com pályázatbeküldő oldalán keresztül, az alábbi űrlap kitöltésével nevezhetnek március 31. 24:00 óráig. A nevezés során 1 darab kép feltöltésére vagy 1 darab videó beágyazási kód megadására van lehetőség (például Youtube videó beágyazási kódja).
 
Minden szervezet csak 1 kampánnyal nevezhet a játék során.
 

Mi a nyeremény?

Az a szervezet, amely a legtöbb szavazatot kapta, nettó 250.000 Forint értékű reklámkampányt nyer az Adó1százalék.com-on, amelyet 2016. április 1-ig vehet igénybe a médiaajánlatban megjelölt felületeken, egy előre egyeztetett időpontban.
 
A szavazók között pedig 3 ajándékot sorsolunk ki (3 különböző személy között):
 
  1. 2 éjszaka 2 fő részére félpanziós ellátással a Hotel Wellamarin****-ba
  2. Exkluzív High-Care kezelés 30.000 Ft értékben
  3. Páros belépő a Winelovers rendezvények egyikére
 

Eredményhirdetés

Az eredményhirdetésre 2015. május 4-én kerül sor az Adó1százalék.com Facebook oldalán keresztül, a nyertes szervezet emailben is kap értesítést.
 
 
Szerző
Ivanyos Judit