Bemutatkozás


Egyesületünk küldetésének érzi az állatok tiszteletének népszerűsítését, hogy az állatokat ne csak haszontárgyként tartsák számon, hanem érezni, örülni képes élőlényként bánjanak velük.
Ezen kívül, harcolunk a rossz bánásmódok ellen, különös tekintettel az állatkínzásokra.Megteszünk mindent, hogy a tudomásunkra jutott esetek ne maradjanak büntetlenül! Ha  egyetért az egyesületünk célkitűzéseivel, támogatására, bármilyen módon számítunk.

    -Szeretnénk az emberek szemét felnyitni,hogy miért fontos az ivartalanítás! Ehhez minden segítséget és támogatást igyekszünk biztosítani számukra!

  -A megfelelő állattartási kultúra elérése hazánkban!

  -A gyepmesteri telepeken a menhelyi rendszer bevezetését szorgalmazzuk! A gyepmesteri telepeken véget kell vetni a kegyetlen és sokszor jogtalan gyilkolásoknak!Emiatt is nagyon sürgetőnek tartjuk az intézkedések bevezetését! 

  -Az állatkínzóknak megítélt letöltendő börtönbüntetését helyeseljük és támogatjuk! 

  -Fontosnak tartjuk már a kis korban lévő gyermekek nevelését/oktatását az állatvédelemről,a megfelelő bánásmódról és az állatok helyes tartásáról! 

 Rólunk röviden:

Egy maroknyi csapat a fejébe vette,hogy nem fogja elfordítani a fejét,ha állatkínzást vagy nem megfelelő bánásmódot avagy rosszul tartott állatokat lát környezetében,vagy bárhol az országban.Állatvédőrök és kutya tréner is van köztünk,akiknek a segítsége nélkülözhetetlen egy egy mentés vagy rehabilitáció során.

Egyesületünk nonprofit szervezet,semmilyen támogatást nem kap,kizárólag magánszemélyek adományaiból és a tagdíjból látjuk el a megmentett állatainkat./ tartási díj,állatorvosi számlák,kezelések,ivartalanítás,etetés stb./     Eddig csupán kutyusokat,de már egy éve cicákat is mentünk.Minden tagunk család és munka mellett,önkéntesen végzi a feladatokat.

Mire gyűjtünk?


Szeretnénk egy saját menhelyet alakítani,ahol kutyák és cicák is élhetnek.Ott lakó gondozóval,0-24 órás felügyelettel.Rehabilitációs-napközi otthont szeretnénk elsősorban,terveink közt nagy dolgok szerepelnek!

Addig is az állatorvosi és mentési költségeinkre , kutyák ivartalanítására, komolyabb műtétekre /Masnika gerinc műtét/

Szeretnénk idén egy ivartalanítási kampányt csinálni,ahol nem csak az árva ,hanem a rászorult gazdás kutyusokat is megműttetnénk.Legfőbb szempont a felesleges szaporulat visszaszorítása.


Mire használtuk fel?


Hivatalosan csak idéntől tudunk gyűjteni egy százalékot.

Minden adományt kizárólag az állatainkra költöttünk,alkalmazottunk nincs,mindneki önkéntesen dolgozik a szervezetben.


Képgaléria